logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorMULTI BAZAR

Laatste promoties in MULTI BAZAR folders

Promoties in reclamefolders MULTI BAZAR

Multi bazar is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen. Multi bazar heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Dour, België.

Veelgestelde vragen over MULTI BAZAR

Hoe kan ik geld besparen op MULTI BAZAR?

Geld besparen bij Multi bazar is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Multi bazar. Daarnaast lanceert Multi bazar vaak seizoensgebonden en op speciale dagen promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Multi bazar te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door MULTI BAZAR

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MULTI BAZAR: Wat is?

Multi bazar werd in 1950 in België opgericht door Leon Van der Aa, met de opening van een kleine winkel in Antwerpen. Vanaf het begin heeft Multi bazar als doel gehad haar klanten te voorzien van een breed assortiment huishoudelijke artikelen, textiel en kleding van de hoogste kwaliteit. In de daaropvolgende jaren onderging Multi bazar een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten.

Is MULTI BAZAR momenteel open?

Multi bazar winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 18:30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe MULTI BAZAR producten online te kopen

Multi bazar heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Multi bazar kunnen klanten een grote selectie producten met korting vinden.

Welke merken kan ik vinden bij MULTI BAZAR?

Multi bazar verkoopt producten van bekende merken zoals Color Kids, Herock, SSirocco, WOWOW, Alfaflex, Bepoplast,Aquaplan, Cartri, Cobo Garden, Coeck, Etex, Finess, Galico, Griffon, HPX, Knauf, Levica, NMC, Noma, Oduline, Overige, Paracryl, Parasilico, Renson, Sopratherm, Schellenberg, Scala, Rubson, PTB Compaktuna, Polyfilla, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van MULTI BAZAR

Multi bazar concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Babalu, Action en Inno.

Hoeveel MULTI BAZAR winkels zijn er in het hele land?

Multi bazar is actief in België via winkels in onder andere Pittem en Izegem.

Exclusieve voordelen van MULTI BAZAR

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Multi bazar door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Multi bazar retourneren en ruilen toe. Alle producten die Multi bazar verkoopt hebben een fabrieksgarantie. Multi bazar heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MULTI BAZAR

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MULTI BAZAR

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief MULTI BAZAR en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.