logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorNEXT

Laatste promoties in NEXT folders

Promoties in reclamefolders NEXT

Next is een Britse multinationale detailhandelaar in kleding, schoeisel en huishoudelijke artikelen, met hoofdkantoor in Enderby, Engeland. Het heeft ongeveer 700 winkels, waarvan 500 in het Verenigd Koninkrijk en 200 in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Veelgestelde vragen over NEXT

Hoe kan ik geld besparen op NEXT?

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Next bezoeken en in de sale-sectie kijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Next-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door NEXT

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van NEXT: Wat is?

Het bedrijf werd in 1864 in Leeds opgericht door Joseph Hepworth als kleermaker onder de naam Joseph Hepworth & Son. Hepworth breidde het bedrijf snel uit en werd een pionier in de ontwikkeling van winkelketens in Groot-Brittannië.

In 1981 kocht het bedrijf de damesmodezaak Kendall & Sons. De bedoeling was om de winkels van Kendall te herontwikkelen tot een winkelketen van damesmode, als aanvulling op Hepworth als keten van herenmodewinkels.

Is NEXT momenteel open?

Next opent zijn deuren van maandag tot en met vrijdag. Van 9:00 tot 17:30 uur.

Hoe NEXT producten online te kopen

Op de website van Next vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u informatie over retourzendingen en leveringen.

Welke merken kan ik vinden bij NEXT?

Next commercialiseert hoogwaardige merken zoals Adidas, Lipsy, Baker, Nike, Boden, Banana Republic, Little Bird, Fatface en vele andere merken.

Ontmoet de concurrenten van NEXT

Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap, Benetton, Belga Meubelen, Belgica Meubelen, Zara Home, Ikea, JYSK, Leen Bakker, Casa, Zelfmouwmark, X2O, Crack, Kvik, Kwantum, YGO en Èggo zijn enkele van de merken die u kunt vinden onder de concurrenten van Next.

Hoeveel NEXT winkels zijn er in het hele land?

Next heeft ongeveer 700 winkels, waarvan 500 in het Verenigd Koninkrijk en 200 in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Exclusieve voordelen van NEXT

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Next, moet u zich inschrijven op de website. U ontvangt dan gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook kunt u op verschillende manieren betalen voor wat u hebt gekocht. U kunt Next ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij NEXT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij NEXT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief NEXT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.