logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorOMODA

OMODA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders OMODA

Het bedrijf is een fashion retailer met een unieke, handgeplukte collectie van hoge kwaliteit. Hiermee biedt het eindeloze outfitinspiratie en maakt het complete looks, trends en mooie items toegankelijk voor de modebewuste shopper.

Omoda heeft haar hoofdkantoor aan de rand van het Zeeuwse Zierikzee.

Veelgestelde vragen over OMODA

Hoe kan ik geld besparen op OMODA?

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Omoda. U kunt bijvoorbeeld de Outlet-sectie op de website bekijken, waar u kortingen op allerlei producten vindt. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Omoda-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door OMODA

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van OMODA: Wat is?

Omoda is opgericht door de familie Verton toen in 1961 Lourus Jan Verton en zijn vrouw Mina de eerste echte schoenenwinkel 'Verton Schoenen' openden, de winkel was razend populair en was het begin van het toekomstige Omoda. Tegenwoordig verkoopt Omoda naast schoenen, tassen en accessoires ook kleding voor mannen en vrouwen.

Is OMODA momenteel open?

Omoda opent zijn deuren van donderdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Hoe OMODA producten online te kopen

Op de website van Omoda vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook looks, inspiratie en een trouwcollectie.

Welke merken kan ik vinden bij OMODA?

Omoda ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van OMODA

Benetton, Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap en vele andere merken zijn enkele van Omoda's grootste concurrenten.

Hoeveel OMODA winkels zijn er in het hele land?

Omoda heeft 27 winkels, waarvan 26 in Nederland en één in Antwerpen, België.

Exclusieve voordelen van OMODA

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Omoda, moet u zich inschrijven op de website. Dan ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards. U kunt Omoda ook volgen op Instagram, LinkedIn en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij OMODA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij OMODA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief OMODA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.