logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorOPEL

Laatste promoties in OPEL folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van OPEL

Promoties in reclamefolders OPEL

Opel is een Duitse autofabrikant met hoofdkantoor in Rüsselsheim am Main, Hessen, Duitsland. Het bedrijf is een dochteronderneming van Stellantis. Opel heeft wereldwijd meer dan 30.000 mensen in dienst.

Veelgestelde vragen over OPEL

Hoe kan ik geld besparen op OPEL?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Opel. Geniet van de beste prijzen en vind de laagst geprijsde artikelen die momenteel verkrijgbaar zijn. Bekijk de huidige wekelijkse aanbiedingen van Opel op hun website om de beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. U kunt ook een gratis online prijsopgave krijgen voor uw huidige voertuig.

Kortingen aangeboden door OPEL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van OPEL: Wat is?

De geschiedenis van Opel gaat terug tot 1862 toen Adam Opel een naaimachinefabriek oprichtte in Rüsselsheim am Main. Later begon het bedrijf in 1886 met de productie van fietsen en in 1899 produceerde het zijn eerste auto. Het duurde echter nog tot 1979 voordat Opels eerste auto met voorwielaandrijving in productie ging, die aanvankelijk in Duitsland en België werd gebouwd. Vandaag de dag is het bedrijf aanwezig in meer dan 60 landen over de hele wereld, waaronder België.

Is OPEL momenteel open?

Sommige Opel verkooppunten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur met uitzondering van zondag, wanneer de meeste winkels niet geopend zijn.

Hoe OPEL producten online te kopen

U kunt de website van Opel doorbladeren en uw persoonlijke account registreren. Met uw geregistreerde Mijn Opel account kunt u een proefrit boeken, een offerte aanvragen, volledige controle over uw auto krijgen, altijd en overal ondersteuning krijgen, prestaties bekijken of meldingen controleren.

Welke merken kan ik vinden bij OPEL?

Het bedrijf ontwerpt, ontwerpt, produceert en distribueert wereldwijd voertuigen van het merk Opel voor hun klanten. Enkele van hun huidige automodellen zijn onder andere de Corsa, Astra, Mokka, Crossland, Grandland, Combo Life en Rocks.

Ontmoet de concurrenten van OPEL

Opel concurreert met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in België actief zijn. Enkele van deze winkels zijn Golden Cars Belgium, Car-Store, Iris Auto Center, Car-Market, C.S.D. Motors, Auto Sale NV en Global Car Parts.

Hoeveel OPEL winkels zijn er in het hele land?

Er zijn ongeveer 113 Opel verkooppunten in België. Sommige van deze Opel-verdelers zijn gevestigd in onder andere Brussel, Antwerpen en Gent.

Exclusieve voordelen van OPEL

Via de Opel website kunt u profiteren van vele exclusieve voordelen. Mis geen enkele aanbieding en schrijf u in op de Opel-mailinglijst. Kom in contact met Opel en ontvang de beste aanbiedingen en speciale promoties via hun exclusieve nieuwsbrief.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij OPEL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij OPEL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief OPEL en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.