logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorOVS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van OVS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in OVS

OVS is een Italiaanse winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires. OVS heeft een sterke aanwezigheid in België, evenals in vele andere landen over de hele wereld. Met een lange geschiedenis op de markt, heeft OVS zijn hoofdkantoor in Venetië, Italië. In België verkoopt OVS zijn producten via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over OVS

De geschiedenis van OVS: Wat is?
close

OVS werd opgericht in 1972 met de opening van zijn eerste winkel in Italië. Sinds het begin was het doel van de doel van het bedrijf de commercialisering van kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

In de daaropvolgende decennia groeide OVS en breidde haar activiteiten snel uit over heel Italië met de opening van een groot aantal winkels. Daarnaast bereikte OVS andere Europese landen zoals Polen.

In België kwam OVS vele jaren geleden aan land en is sindsdien een zeer populair merk geworden op de Belgische markt. Tegenwoordig opereert OVS in België via haar exclusieve webwinkel.

Welke merken kan ik vinden bij OVS?
close

OVS verkoopt producten van bekende merken zoals Bata, Chicco, Ciao, Converse, GAP, Coriex, Crocs, Croff, Muse, Everlast, Nuby, Nerf, Music, Nuk, Rocco Giocattoli, T-Dream, Utopia, Santoro, Kappa, J-Club, Girls, Geographical Norway, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op OVS?
close

Geld besparen bij OVS is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun hun officiële website. Op kortings365 vindt u ook de laatste aanbiedingen en promoties bij OVS. Door u te abonneren op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van OVS
close

OVS concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere H&M, Mango en Zara.

Is OVS momenteel open?
close

OVS heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel OVS winkels zijn er in het hele land?
close

OVS heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter de OVS online winkel bezoeken en producten kopen.

Hoe OVS producten online te kopen
close

OVS heeft een exclusieve online winkel. Op de OVS online winkel kunnen klanten een grote selectie van afgeprijsde producten.

Exclusieve voordelen van OVS
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij OPEN32 door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat OPEN32 retourneren en ruilen toe. Via MyCard hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen.

Kortingen aangeboden door OVS
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.