logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PELTRI folders

Promoties in reclamefolders PELTRI

Peltri is een Belgisch winkelcentrum dat zich richt op de verkoop van levensmiddelen en huishoudelijke producten. Met een lange geschiedenis in de markt is het hoofdkantoor van Peltri gevestigd in Overpelt, België.

Veelgestelde vragen over PELTRI

Hoe kan ik geld besparen op PELTRI?

Geld besparen bij Peltri is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Peltri publiceert wekelijks flyers met geweldige aanbiedingen. Op kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Peltri. Via de Klantenkaart kunnen klanten besparen op elke aankoop. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief of Peltri te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Kortingen aangeboden door PELTRI

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PELTRI: Wat is?

Peltri werd in 1950 in België opgericht door Henri Vanduffel. In het begin begon Peltri als een kleine familiewinkel met als missie zijn klanten een comfortabele ruimte te bieden waar ze op een aangename en eenvoudige manier konden winkelen. In de daaropvolgende jaren kende Peltri een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van nieuwe producten, terwijl het merk populair werd in België.

Is PELTRI momenteel open?

De Peltri winkel zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 18.30 uur.

Hoe PELTRI producten online te kopen

Peltri heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. Op de online winkel van Peltri kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij PELTRI?

Peltri verkoopt producten van bekende merken zoals Dreft, Vanish, La Croix, Soupline, Gwoon, Oetker, Mora, Iglo, Ardo, McCain, Listerine, Fa, Syoss, Cesar, Leffe, Balade, Bosto, Damhert, Liebig, Isey, Solo, Werthers, Merci, Toffifee, Douwe Egberts, Ariel, en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van PELTRI

Peltri concurreert in België met andere winkelketens zoals Spar, Colruyt, Delhaize en vele andere

Hoeveel PELTRI winkels zijn er in het hele land?

Peltri is in België actief via zijn winkel in de Burgemeester Missottenstraat.

Exclusieve voordelen van PELTRI

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Peltri door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Via de klantenkaart hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen. In geval van ongemak met een van de producten ondersteunt Peltri terugbetalingen. Op de officiële website van Peltri staat een blog waar klanten het laatste nieuws over het merk kunnen vinden. Peltri heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.