ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PELTRI

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van PELTRI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PELTRI

Peltri is een Belgisch winkelcentrum dat zich richt op de verkoop van levensmiddelen en huishoudelijke producten. Met een lange geschiedenis in de markt is het hoofdkantoor van Peltri gevestigd in Overpelt, België.

Wat voor producten kan ik vinden bij PELTRI?

Peltri verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals barbecue, kazen, snoep, brood en gebak, hamburgers, worsten, vers fruit en groenten, snacks, conserven, dressings en specerijen, oliën, dranken, diepvriesproducten, huishoudelijke schoonmaakproducten, keukengerei, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Zal PELTRI aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PELTRI

De geschiedenis van PELTRI: Wat is?
Open

Peltri werd in 1950 in België opgericht door Henri Vanduffel. In het begin begon Peltri als een kleine familiewinkel met als missie zijn klanten een comfortabele ruimte te bieden waar ze op een aangename en eenvoudige manier konden winkelen. In de daaropvolgende jaren kende Peltri een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van nieuwe producten, terwijl het merk populair werd in België.

Welke merken kan ik vinden bij PELTRI?
Open

Peltri verkoopt producten van bekende merken zoals Dreft, Vanish, La Croix, Soupline, Gwoon, Oetker, Mora, Iglo, Ardo, McCain, Listerine, Fa, Syoss, Cesar, Leffe, Balade, Bosto, Damhert, Liebig, Isey, Solo, Werthers, Merci, Toffifee, Douwe Egberts, Ariel, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op PELTRI?
Open

Geld besparen bij Peltri is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Peltri publiceert wekelijks flyers met geweldige aanbiedingen. Op kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Peltri. Via de Klantenkaart kunnen klanten besparen op elke aankoop. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief of Peltri te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Ontmoet de concurrenten van PELTRI
Open

Peltri concurreert in België met andere winkelketens zoals Spar, Colruyt, Delhaize en vele andere

Is PELTRI momenteel open?
Open

De Peltri winkel zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 18.30 uur.

Hoeveel PELTRI winkels zijn er in het hele land?
Open

Peltri is in België actief via zijn winkel in de Burgemeester Missottenstraat.

Hoe PELTRI producten online te kopen
Open

Peltri heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. Op de online winkel van Peltri kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van PELTRI
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Peltri door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Via de klantenkaart hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen. In geval van ongemak met een van de producten ondersteunt Peltri terugbetalingen. Op de officiële website van Peltri staat een blog waar klanten het laatste nieuws over het merk kunnen vinden. Peltri heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door PELTRI
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE