ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PICARD

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PICARD

Picard is een Franse diepvriesspeciaalzaak en fabrikant met meer dan 900 vestigingen. Ze verkopen ongeveer 700 verschillende producten en die zijn allemaal gemaakt volgens de hoogste normen van de Franse keuken. In 2014 hebben consumenten Picard verkozen tot hun favoriete merk.

Wat voor producten kan ik vinden bij PICARD?

Picard heeft een ruim assortiment maaltijden en diepvriesproducten. U vindt er pannenkoeken, pasta, couscous, risotto, vlees, gevogelte, varkensvlees, streetfood, salades, vis, pompoentaarten, spinazie, asperges, kool, champignons, uien, biologische groenten, gebak, smeersels, pizza, dips, taarten, crèmes, deeg, gebak, en vele andere artikelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PICARD

De geschiedenis van PICARD: Wat is?
Open

Picard werd in 1906 opgericht door Raymond Picard. De oorspronkelijke naam van het bedrijf was Les Glaciéres de Fontainebleau en leverde ijsblokken voor bedrijven en woningen. In 1974 werd het bedrijf overgenomen door Arnaud Decelle, die de stijl van het bedrijf wilde veranderen met behoud van de ziel.

Het resultaat was de introductie van diepvriesproducten, een rebrandingcampagne en een uitbreiding naar andere Franse regio's. Uiteindelijk werd Picard een multinational met de introductie van maaltijdautomaten en kleine winkels in heel Europa. In België werkt Picard met een efficiënt leveringssysteem dat de klanten in staat stelt thuis kwaliteitsmaaltijden te verkrijgen.

Welke merken kan ik vinden bij PICARD?
Open

Picard biedt een uitgebreide selectie van premium diepvriesmaaltijden en ingrediënten. Elk product is gemaakt met de beste ingrediënten en is een getrouwe weergave van de beste soort van de moderne en klassieke Franse keuken.

Hoe kan ik geld besparen op PICARD?
Open

Picard heeft veel kortingen. Je vindt de meeste op hun website. U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen en seizoensgebonden verkoop. Gebruik hun winkelzoeker sectie om locaties te ontdekken in de buurt van uw locatie.

Ontmoet de concurrenten van PICARD
Open

Picard concurreert met lokale en internationale merken in België. Hun belangrijkste concurrenten zijn Green Yard Frozen, Froster Frozen Foods, Hottlet Foods, D´Arta, V.D.B Frozen Food, Iglo, Dirafrost, Lezza Foods, Dejaeghere, en Cube NV.

Exclusieve voordelen van PICARD
Open

U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief om kortingen te krijgen op online en in-store aankopen. U kunt ook hun app downloaden om toegang te krijgen tot exclusieve ledenvoordelen om te beginnen met besparen op maaltijden vandaag!

Zal PICARD aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Picard biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PICARD
Open

Kortings 365 brengt u de beste Picard kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Picard locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu kant-en-klare kwaliteitsmaaltijden wilt, Picard heeft u gedekt. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://picard.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE