logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPIMKIE

PIMKIE folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders PIMKIE

Met 52 jaar ervaring is Pimkie een Frans fast fashion label en winkelketen voor vrouwen. Het heeft zijn hoofdkantoor in Villeneuve-d'Ascq, Frankrijk. Pimkie heeft meer dan 716 winkels in 30 landen. Het bedrijf is eigendom van Association Familiale Mulliez, via het bedrijf Fashion Cube.

Veelgestelde vragen over PIMKIE

Hoe kan ik geld besparen op PIMKIE?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Pimkie. U kunt bijvoorbeeld de sectie Aanbiedingen op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Pimkie-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt

Kortingen aangeboden door PIMKIE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PIMKIE: Wat is?

In 1971 werd de eerste Pimckie-winkel geopend in Lille, en in 1983 werd Pimckie Pimkie. Tegen het einde van de jaren 80 had Pimkie zich in heel Frankrijk gevestigd met ongeveer 100 winkels. In 20 jaar tijd groeide het merk internationaal.

In 2018 had het bedrijf 716 winkels in 30 landen, vijf inkoop-sourcing kantoren (Marokko, Tunesië, Turkije, China en Hong Kong), een hoofdmagazijn in Duitsland en vijf distributiemagazijnen in Europa.

Is PIMKIE momenteel open?

Pimkie opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is het bedrijf echter geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Hoe PIMKIE producten online te kopen

Op de website van Pimkie vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat en leveringsinformatie.

Welke merken kan ik vinden bij PIMKIE?

Pimkie ontwerpt, produceert en verkoopt haar merkproducten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van PIMKIE

Mango, Esprit, Zara, Benetton, Desigual, Essentiel Antwerp, Levis, Only, E5 Mode, Primark, Converse, en Bershka zijn enkele van de grootste concurrenten van Pimkie.

Hoeveel PIMKIE winkels zijn er in het hele land?

Pimkie heeft meer dan 716 winkels in 30 Europese landen.

Exclusieve voordelen van PIMKIE

Als je exclusieve voordelen wilt bij Pimkie, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Pimkie ook volgen op Instagram, TikTok, Pinterest en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij PIMKIE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij PIMKIE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief PIMKIE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.