logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorPIPOOS

PIPOOS folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders PIPOOS

Bij Pipoos vind je alles wat je nodig hebt om je fantasie en creativiteit tot leven te brengen. Het ruime assortiment is altijd up-to-date en groeit mee met de laatste trends op het gebied van tekenen en schilderen, knutselen, bakken en vele andere hobby's.

Veelgestelde vragen over PIPOOS

Hoe kan ik geld besparen op PIPOOS?

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Pipoos. Je kunt bijvoorbeeld de sectie Promoties op de website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings365 te bezoeken om de nieuwste catalogi van Pipoos te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PIPOOS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PIPOOS: Wat is?

Pipoos is opgericht in 1992 en sindsdien de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobbyplatform met de beste service en inspiratie en een one-stop-shop met een compleet assortiment hobbyartikelen.

Het bedrijf maakt deel uit van het Zweedse Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder eigen merknaam. Een ruime selectie van deze producten is te vinden in de winkels van Pipoos en natuurlijk online.

Is PIPOOS momenteel open?

Het bedrijf opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is Pipoos geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Hoe PIPOOS producten online te kopen

Op de website van Pipoos vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website vind je naast leveringsinformatie ook cadeaus en inspiratie.

Welke merken kan ik vinden bij PIPOOS?

Fun Cakes, PartyDeco, Pony, Prym, Hooked, Katia, Faber Castell, Bruynzel Specials en Posca zijn enkele van de merken die je bij Pipoos vindt.

Ontmoet de concurrenten van PIPOOS

Enkele concurrenten van Pipoos zijn Hobby Winkel, Debanier, Cchobby, Xenos, Gerstaecker, Hobbyshop en Planet Happy.

Hoeveel PIPOOS winkels zijn er in het hele land?

Pipos heeft 27 winkels verspreid over België en Nederland. Het bedrijf heeft 23 winkels in Nederland en 4 winkels in België.

Exclusieve voordelen van PIPOOS

Als u exclusieve voordelen bij Pipoos wilt, moet u zich op haar website inschrijven. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Pipoos ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij PIPOOS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij PIPOOS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief PIPOOS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.