logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorPIPOOS
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PIPOOS folders

Promoties in reclamefolders PIPOOS

Bij Pipoos vind je alles wat je nodig hebt om je fantasie en creativiteit tot leven te brengen. Het ruime assortiment is altijd up-to-date en groeit mee met de laatste trends op het gebied van tekenen en schilderen, knutselen, bakken en vele andere hobby's.

Veelgestelde vragen over PIPOOS

De geschiedenis van PIPOOS: Wat is?
close

Pipoos is opgericht in 1992 en sindsdien de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobbyplatform met de beste service en inspiratie en een one-stop-shop met een compleet assortiment hobbyartikelen.

Het bedrijf maakt deel uit van het Zweedse Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder eigen merknaam. Een ruime selectie van deze producten is te vinden in de winkels van Pipoos en natuurlijk online.

Welke merken kan ik vinden bij PIPOOS?
close

Fun Cakes, PartyDeco, Pony, Prym, Hooked, Katia, Faber Castell, Bruynzel Specials en Posca zijn enkele van de merken die je bij Pipoos vindt.

Hoe kan ik geld besparen op PIPOOS?
close

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Pipoos. Je kunt bijvoorbeeld de sectie Promoties op de website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings365 te bezoeken om de nieuwste catalogi van Pipoos te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van PIPOOS
close

Enkele concurrenten van Pipoos zijn Hobby Winkel, Debanier, Cchobby, Xenos, Gerstaecker, Hobbyshop en Planet Happy.

Is PIPOOS momenteel open?
close

Het bedrijf opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is Pipoos geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Hoeveel PIPOOS winkels zijn er in het hele land?
close

Pipos heeft 27 winkels verspreid over België en Nederland. Het bedrijf heeft 23 winkels in Nederland en 4 winkels in België.

Hoe PIPOOS producten online te kopen
close

Op de website van Pipoos vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website vind je naast leveringsinformatie ook cadeaus en inspiratie.

Exclusieve voordelen van PIPOOS
close

Als u exclusieve voordelen bij Pipoos wilt, moet u zich op haar website inschrijven. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Pipoos ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door PIPOOS
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.