logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPOINTCARRÉ
ADVERTENTIE

Laatste promoties in POINTCARRÉ folders

Promoties in reclamefolders POINTCARRÉ

PointCarré is een moderetailer die zowel kleding voor mannen en vrouwen als accessoires op de markt brengt. Het bedrijf biedt vele hoogwaardige merken zoals Levis, Mango, Tommy Hilfiger en Vero Moda.

Veelgestelde vragen over POINTCARRÉ

De geschiedenis van POINTCARRÉ: Wat is?
close

PointCarré werd in 1995 opgericht door Xavier Goebels. Hij wilde mode toegankelijk maken voor iedereen door een netwerk van merkkledingwinkels te ontwikkelen in kleine en middelgrote steden.

Tegenwoordig is PointCarré de multimerkenleider in Wallonië met een netwerk van 28 winkels. Naast het netwerk van eigen merken is het bedrijf in 2005 franchisegever geworden met als doel groei en ontwikkeling van PointCarré in België en Frankrijk.

Welke merken kan ik vinden bij POINTCARRÉ?
close

Onder de PointCarré merken vindt u Amelie & Amelie, Fred Perry, Fynch Hatton, Garcia, Haze & Finn, Jack & Jones, Kocca, The cherry season, Levi's, Mango, Molly Bracken, More & More, NAF Naf, Only, Petroleum Industries, SME Legend, S. Oliver, StreetOne, Superdry, Tom Tailor, Tommy Hilfiger en Vero Moda.

Hoe kan ik geld besparen op POINTCARRÉ?
close

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij PointCarré. Bijvoorbeeld, u kunt bladeren door de Outlet sectie op haar website om kortingen te vinden op allerlei producten. Vergeet ook niet om Korting 365 te bezoeken om de nieuwste PointCarré catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig heeft.

Ontmoet de concurrenten van POINTCARRÉ
close

Onder de concurrenten van PointCarré vindt u Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap, Benetton en vele andere merken.

Is POINTCARRÉ momenteel open?
close

PointCarré opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel POINTCARRÉ winkels zijn er in het hele land?
close

PointCarré heeft meer dan 28 winkels in België en Frankrijk.

Hoe POINTCARRÉ producten online te kopen
close

Op de website van PointCarré vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat en leveringsinformatie.

Exclusieve voordelen van POINTCARRÉ
close

Als u exclusieve voordelen wilt bij PointCarré, moet u zich inschrijven op de website. Hierdoor ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat u gekocht heeft, zoals pinpas en creditcard.

U kunt PointCarré ook volgen op Instagram en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door POINTCARRÉ
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.