homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorPRENUPTIA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PRENUPTIA

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van PRENUPTIA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PRENUPTIA

Met meer dan 70 jaar ervaring heeft Prenuptia inmiddels 2 meubelzaken tegenover elkaar. De ene winkel is gespecialiseerd in alles voor Wonen en de andere in alles voor een goede nachtrust.

Wat voor producten kan ik vinden bij PRENUPTIA?

Prenuptia biedt meubilair voor het leven zoals stoelen, tafels, tapijten, fauteuils en vele andere dingen. Het bedrijf biedt ook meubels om te slapen zoals bedden, slaapkamerkasten, kussens en vele andere producten.

Zal PRENUPTIA aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PRENUPTIA

De geschiedenis van PRENUPTIA: Wat is?
Open

Prenuptia werd in 1945 opgericht door Prosper Lus en Maria Remans in Hasselt onder de naam Lus-Remans. Prosper Lus en Maria Remans begonnen met de verkoop van klein meubilair, waaronder kapstokken voor soldaten.

Door het succes na de oorlog kon Prosper zijn eigen productie niet langer handhaven. Voortaan werden de producten aangekocht bij leveranciers in heel België met bekende namen als Velda en Recor.

In 1985 kwam de derde generatie Peter Lus in het bedrijf en hij breidde de winkel in 1998 verder uit, waardoor Prenuptia ontstond zoals we het nu kennen.

Welke merken kan ik vinden bij PRENUPTIA?
Open

Prenuptia ontwerpt, produceert en verkoopt haar merkproducten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op PRENUPTIA?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Prenuptia. U kunt bijvoorbeeld de sectie Aanbiedingen op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Prenuptia catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van PRENUPTIA
Open

Belga Meubelen, Belgica Meubelen, Zara Home, Ikea, JYSK, Leen Bakker, Casa, Zelfmouwmark, X2O, Crack, Kvik, Kwantum, YGO en Èggo zijn enkele van de concurrenten van Prenuptia.

Is PRENUPTIA momenteel open?
Open

Prenuptia opent haar deur van maandag tot maandag, maar is gesloten op woensdag. Het is geopend van 10:00 tot 18:30 uur. Op zondag zijn de winkels echter open van 13.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel PRENUPTIA winkels zijn er in het hele land?
Open

Prenuptia heeft inmiddels 2 meubelzaken tegenover elkaar. De ene winkel is gespecialiseerd in alles voor Wonen, en de andere in alles voor een goede nachtrust.

Hoe PRENUPTIA producten online te kopen
Open

Op de website van Prenuptia vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en catalogi.

Exclusieve voordelen van PRENUPTIA
Open

Als u exclusieve voordelen wilt bij Prenuptia, moet u zich abonneren op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals debet kaarten en creditcards.

Je kunt Prenuptia ook volgen op Instagram, Facebook en Pinterest voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door PRENUPTIA
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE