logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPROMOD
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PROMOD folders

Promoties in reclamefolders PROMOD

Promod is een Franse detailhandelaar in confectiekleding voor dames die actief is in Frankrijk, België, Zwitserland en Luxemburg. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Marcq-en-Baroeul, Frankrijk.

Veelgestelde vragen over PROMOD

Hoe kan ik geld besparen op PROMOD?

Als je geld wilt besparen kun je de website van Promod bezoeken en door de sectie Koopjes bladeren. Vergeet ook niet kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Promod-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PROMOD

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PROMOD: Wat is?

Promod werd in 1975 als familiezaak opgericht door Francis-Charles Pollet. Het merk was uitsluitend gevestigd in Frankrijk en België tot 1990, toen het zich meer internationaal begon te ontwikkelen en een filiaal in Spanje opende, gevolgd door andere voornamelijk in Europa.

Is PROMOD momenteel open?

Promod opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoe PROMOD producten online te kopen

Op de website van Promod vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en cadeaubonnen.

Welke merken kan ik vinden bij PROMOD?

Promod ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merkproducten. Elk product dat ze maken is gemaakt volgens de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van PROMOD

Tot de concurrenten van Promod behoren Benetton, Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap en vele andere merken.

Hoeveel PROMOD winkels zijn er in het hele land?

Promod heeft 517 winkels in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland.

Exclusieve voordelen van PROMOD

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Promod, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht.

Je kunt Promod ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.