homeIcon
  1. separatorKleding
  2. separatorPROMOD
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PROMOD

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PROMOD

Promod is een Franse detailhandelaar in confectiekleding voor dames die actief is in Frankrijk, België, Zwitserland en Luxemburg. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Marcq-en-Baroeul, Frankrijk.

Wat voor producten kan ik vinden bij PROMOD?

Promod biedt kleding voor vrouwen, binnen de producten vindt u vesten, broeken, jeans, jurken, shirts, tops, sweatshirts, jassen, rokken, jassen, shorts, jumpsuits en playsuits, pakken en nog veel meer.

Zal PROMOD aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PROMOD

De geschiedenis van PROMOD: Wat is?
Open

Promod werd in 1975 als familiezaak opgericht door Francis-Charles Pollet. Het merk was uitsluitend gevestigd in Frankrijk en België tot 1990, toen het zich meer internationaal begon te ontwikkelen en een filiaal in Spanje opende, gevolgd door andere voornamelijk in Europa.

Welke merken kan ik vinden bij PROMOD?
Open

Promod ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merkproducten. Elk product dat ze maken is gemaakt volgens de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op PROMOD?
Open

Als je geld wilt besparen kun je de website van Promod bezoeken en door de sectie Koopjes bladeren. Vergeet ook niet kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Promod-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van PROMOD
Open

Tot de concurrenten van Promod behoren Benetton, Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap en vele andere merken.

Is PROMOD momenteel open?
Open

Promod opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel PROMOD winkels zijn er in het hele land?
Open

Promod heeft 517 winkels in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland.

Hoe PROMOD producten online te kopen
Open

Op de website van Promod vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en cadeaubonnen.

Exclusieve voordelen van PROMOD
Open

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Promod, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht.

Je kunt Promod ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door PROMOD
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE