homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorSØSTRENE GRENE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SØSTRENE GRENE

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van SØSTRENE GRENE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene is een Deense winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke artikelen, keukengerei en designartikelen. Søstrene Grene heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken. Søstrene Grene is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij SØSTRENE GRENE?

Søstrene Grene verkoopt een grote verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen zoals kussens, manden, tapijten, vazen, opbergmanden, decoratieve borden, decoratieve dozen, kaarsen, mokken, koffiekannen en nog veel meer.

Zal SØSTRENE GRENE aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SØSTRENE GRENE

De geschiedenis van SØSTRENE GRENE: Wat is?
Open

Søstrene Grene werd opgericht in 1973 met de opening van de eerste winkel op de tweede verdieping van Søndergade 11 in Aarhus, Denemarken door Inger Grene en Knud Cresten Vaupell Olsen. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke expansie met de opening van nieuwe winkels in Aalborg en Herning.

In de jaren 2000 begon de internationale expansie en werden winkels geopend in landen als Finland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Engeland en Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij SØSTRENE GRENE?
Open

Søstrene Grene is een fabrikant van woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op SØSTRENE GRENE?
Open

Geld besparen bij Søstrene Grene is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties op hun officiële website. Tegelijkertijd lanceert Søstrene Grene promoties voor speciale kortingsdagen. Op Kortings 365 vindt u alle aanbiedingen en promoties van Søstrene Grene. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of Søstrene Grene te volgen op sociale netwerken, kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SØSTRENE GRENE
Open

Søstrene Grene concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Zara Home en IKEA.

Is SØSTRENE GRENE momenteel open?
Open

De winkels van Søstrene Grene zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel SØSTRENE GRENE winkels zijn er in het hele land?
Open

Søstrene Grene is in België actief via twee winkels in Brussel en de Stadsfeestzaal.

Hoe SØSTRENE GRENE producten online te kopen
Open

Søstrene Grene heeft een exclusieve webwinkel. In de online winkel van Søstrene Grene kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van SØSTRENE GRENE
Open

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Søstrene Grene door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Søstrene Grene biedt haar klanten hoogwaardige woninginrichting met innovatieve ontwerpen. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en thuis laten bezorgen. Alle producten die door Søstrene Grene worden verkocht hebben een garantie. In geval van ongemakken met een van de producten staat Søstrene Grene retouren en terugbetalingen toe. Op de officiële website staat een blog met artikelen met decoratie-ideeën.

Kortingen aangeboden door SØSTRENE GRENE
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE