logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorSCHMIDT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SCHMIDT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SCHMIDT

Schmidt is een Duitse onderneming die zich richt op de verkoop van keukenmeubelen en woninginrichting. Met een lange geschiedenis in de markt is het hoofdkantoor van Schmidt gevestigd in Wenden, Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Schmidt is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere Europese landen.

Veelgestelde vragen over SCHMIDT

De geschiedenis van SCHMIDT: Wat is?
close

Schmidt werd in 1934 opgericht door Hubert Schmidt in het dorpje Türkismühle, Duitsland. Vanaf het begin is het doel van Schmidt geweest om haar klanten hoogwaardige en duurzame meubelen aan te bieden, gemaakt van de beste materialen. In de daaropvolgende jaren maakte Schmidt een sterke bedrijfsuitbreiding door met het openen van winkels in heel Duitsland.

Na de jaren 1950 begon Schmidt haar internationale expansieproces door winkels te openen in een groot aantal landen. In België landde Schmidt in 2016 met de opening van haar eerste winkel aan de Louizalaan in Brussel en werd sindsdien een merk met een grote reputatie op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij SCHMIDT?
close

Schmidt is een bekende fabrikant van keuken- en woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op SCHMIDT?
close

Geld besparen bij Schmidt is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Schmidt. Daarnaast lanceert Shcmidt vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SCHMIDT
close

Schmidt concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere JYSK, Top Interieur, Oosterom en MHK.

Is SCHMIDT momenteel open?
close

De winkels van Schmidt zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel SCHMIDT winkels zijn er in het hele land?
close

Schmidt is in België actief via 15 winkels in onder meer Brussel, Luik, Waals-Brabant, Nijvel, Waterloo, Waver, Froyennes-Tournai, Broncelles en Rocourt.

Hoe SCHMIDT producten online te kopen
close

Schmidt heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Schmidt kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van SCHMIDT
close

Klanten kunnen bij Schmidt profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Alle door Schmidt verkochte producten worden geleverd met fabrieksgarantie. Schmidt biedt haar klanten meubels op maat. Op de officiële website van Schmidt kunnen klanten een afspraak maken in een van de winkels.

Kortingen aangeboden door SCHMIDT
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.