logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorSEATS AND SOFAS
ADVERTENTIE

Laatste promoties in SEATS AND SOFAS folders

Promoties in reclamefolders SEATS AND SOFAS

Seats and Sofas is een winkelketen van Duitse oorsprong die zich richt op de verkoop van meubelen en woninginrichting. Seats and Sofas heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Vlaanderen, België. Seats and Sofas is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere Europese landen.

Veelgestelde vragen over SEATS AND SOFAS

De geschiedenis van SEATS AND SOFAS: Wat is?
close

Seats and Sofas werd in 1994 opgericht in Duitsland. Vanaf het begin stelde Seats and Sofas zich tot doel haar klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame meubelen en woninginrichting. In de daaropvolgende jaren kende Seats and Sofas een sterke zakelijke expansie en werd het een zeer gerenommeerde winkelketen op de Duitse markt, wat leidde tot de opening van winkels in vele andere Europese landen. De missie van Seats and Sofas is het aanbieden van meubilair van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen op de markt. In België landde Seats and Sofas in de jaren 2000.

Welke merken kan ik vinden bij SEATS AND SOFAS?
close

Geld besparen bij Seats and Sofas is heel eenvoudig door te profiteren van de deals en promoties die ze op hun officiële website plaatsen. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties die beschikbaar zijn bij Seats and Sofas. Bovendien lanceert Seats and Sofas vaak exclusieve seizoensgebonden promoties.

Hoe kan ik geld besparen op SEATS AND SOFAS?
close

Seats and Sofas is een bekende Europese meubel- en bankenfabrikant en verkoopt daarom producten onder eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van SEATS AND SOFAS
close

Seats and Sofas verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals onder andere IKEA, Alterego en Be Okay.

Is SEATS AND SOFAS momenteel open?
close

De winkels van Seats and Sofas zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel SEATS AND SOFAS winkels zijn er in het hele land?
close

Seats and Sofas is actief in België via meer dan 10 winkels in onder meer Brussel, Machelen, Lochristi, Roeselare, Herstal, Sint-Pieters-Leeuw, Anderlues, Genk, Ingelmunster en Antwerpen.

Hoe SEATS AND SOFAS producten online te kopen
close

Seats and Sofas heeft ook een exclusieve online winkel. Op de Seats and Sofas online winkel is er een "Promotions" sectie, waar klanten een grote selectie producten kunnen vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van SEATS AND SOFAS
close

Klanten kunnen bij Seats and Sofas profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van de producten, staat Seats and Sofas retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Seats and Sofas is er een sectie "Inspiratie", waar klanten woonideeën kunnen vinden.

Kortingen aangeboden door SEATS AND SOFAS
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.