logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorSIJBEN
ADVERTENTIE

Laatste promoties in SIJBEN folders

Promoties in reclamefolders SIJBEN

Sijben is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Sijben heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond, Nederland. Sijben is ook aanwezig in België.

Veelgestelde vragen over SIJBEN

Hoe kan ik geld besparen op SIJBEN?

Geld besparen bij Sijben is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Sijben. Sijben brengt ook wekelijks catalogi en brochures uit met leuke aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Sijben te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door SIJBEN

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SIJBEN: Wat is?

Sijben is in 1949 opgericht in Nederland. In het begin stond Sijben bekend om de productie van radiomeubels en was het een pionier in Nederland in de productie van dit product. In elk huis was wel een Sijben radiomeubel aanwezig.

In de jaren daarna maakte Sijben een sterke expansie door met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van nieuwe winkels in Nederland. In België is Sijben enkele jaren geleden geland en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde winkel op de Belgische markt.

Is SIJBEN momenteel open?

De winkels van Sijben zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe SIJBEN producten online te kopen

Sijben heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Sijben kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij SIJBEN?

Sijben verkoopt producten van bekende merken zoals ADA, AEG, Arco, Artemide, Artifort, Artisan, AAG, B&B Italia, Bali, Barlow Tyrie, Baxter, Bench, Bretz, Brokis, Brühl, Cinderella, Coesel, Cor, CSrugs, Dedon, De Toekomst, De sede, De Munk Carpets, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van SIJBEN

Sijben concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Reno, Weba, Keukenland en Ixina.

Hoeveel SIJBEN winkels zijn er in het hele land?

Sijben is in België actief via een winkel in Ellen.

Exclusieve voordelen van SIJBEN

Klanten kunnen bij Sijben profiteren van grote voordelen door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Sijben retourneren en ruilen toe. Sijben verkoopt producten van erkende merken en alle producten hebben fabrieksgarantie. Sijben heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.