homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorSIJBEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SIJBEN

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van SIJBEN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SIJBEN

Sijben is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Sijben heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond, Nederland. Sijben is ook aanwezig in België.

Wat voor producten kan ik vinden bij SIJBEN?

Sijben verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals banken, fauteuils, eettafels, kasten, opbergartikelen, woonkamertafels, keukentafels, slaapkamertafels, bedden, boxsprings, slaapkamermeubels, verlichtingsartikelen en nog veel meer.

Zal SIJBEN aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SIJBEN

De geschiedenis van SIJBEN: Wat is?
Open

Sijben is in 1949 opgericht in Nederland. In het begin stond Sijben bekend om de productie van radiomeubels en was het een pionier in Nederland in de productie van dit product. In elk huis was wel een Sijben radiomeubel aanwezig.

In de jaren daarna maakte Sijben een sterke expansie door met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van nieuwe winkels in Nederland. In België is Sijben enkele jaren geleden geland en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde winkel op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij SIJBEN?
Open

Sijben verkoopt producten van bekende merken zoals ADA, AEG, Arco, Artemide, Artifort, Artisan, AAG, B&B Italia, Bali, Barlow Tyrie, Baxter, Bench, Bretz, Brokis, Brühl, Cinderella, Coesel, Cor, CSrugs, Dedon, De Toekomst, De sede, De Munk Carpets, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op SIJBEN?
Open

Geld besparen bij Sijben is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Sijben. Sijben brengt ook wekelijks catalogi en brochures uit met leuke aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Sijben te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van SIJBEN
Open

Sijben concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Reno, Weba, Keukenland en Ixina.

Is SIJBEN momenteel open?
Open

De winkels van Sijben zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel SIJBEN winkels zijn er in het hele land?
Open

Sijben is in België actief via een winkel in Ellen.

Hoe SIJBEN producten online te kopen
Open

Sijben heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Sijben kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van SIJBEN
Open

Klanten kunnen bij Sijben profiteren van grote voordelen door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Sijben retourneren en ruilen toe. Sijben verkoopt producten van erkende merken en alle producten hebben fabrieksgarantie. Sijben heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door SIJBEN
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE