logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorSKODA

SKODA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders SKODA

Skoda Auto a.s., vaak afgekort tot Skoda, is een Tsjechische autofabrikant die in 1925 werd opgericht als opvolger van Laurin & Klement en zijn hoofdkantoor heeft in Mladá Boleslav, Tsjechië. Skoda Works werd in 1948 eigendom van de staat. Na 1991 werd het bedrijf geleidelijk geprivatiseerd door het Duitse multinationale conglomeraat Volkswagen Group. In 1994 werd het een gedeeltelijke dochteronderneming en in 2000 een volledige dochteronderneming.

Veelgestelde vragen over SKODA

Hoe kan ik geld besparen op SKODA?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Skoda. Je kunt de laatste aanbiedingen bekijken op de Skoda website of je aanmelden voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door SKODA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van SKODA: Wat is?

Skoda Works werd in 1859 opgericht als wapenfabrikant. Het was een van de grootste Europese industriële conglomeraten van de 20e eeuw, opgericht door de Tsjechische ingenieur Emil Skoda in 1859 in Plzeň, destijds in het Koninkrijk Bohemen, Oostenrijks Keizerrijk. Het is de voorloper van de huidige bedrijven Skoda Auto, Doosan Skoda Power en Skoda Transportation.

Is SKODA momenteel open?

De openingstijden van Skoda zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Hoe SKODA producten online te kopen

Op de Skoda website kun je de prijs van een auto bepalen, autoaccessoires kopen en originele koopwaar kopen. Bovendien is er een gedeelte waar je financiën en diensten kunt vinden en waar je contact kunt opnemen met winkelpersoneel als je hulp nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij SKODA?

Skoda ontwerpt, produceert, verkoopt en exporteert zijn eigen merk producten. Elk product wordt gemaakt volgens de hoogste normen en met gebruik van hoogwaardige materialen.

Ontmoet de concurrenten van SKODA

Skoda concurreert met soortgelijke bedrijven als Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation en Fiat.

Hoeveel SKODA winkels zijn er in het hele land?

Skoda auto's worden verkocht in meer dan 100 landen.

Exclusieve voordelen van SKODA

Je moet kortings 365 bezoeken om de nieuwste Skoda catalogi te vinden, te genieten van de beste promoties en te besparen op alles wat je nodig hebt. Je kunt Skoda ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube om informatie, kortingen en kortingsbonnen te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij SKODA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij SKODA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief SKODA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.