logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorSLEEPWORLD
ADVERTENTIE

Laatste promoties in SLEEPWORLD folders

Promoties in reclamefolders SLEEPWORLD

Sleepworld is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van bedden en slaapkamerproducten. Sleepworld heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Zwijnaarde, België.

Veelgestelde vragen over SLEEPWORLD

Hoe kan ik geld besparen op SLEEPWORLD?

Geld besparen bij Sleepworld is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die ze op hun officiële website plaatsen.Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Sleepworld. Daarnaast lanceert Sleepworld vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door SLEEPWORLD

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SLEEPWORLD: Wat is?

Sleepworld werd enkele jaren geleden opgericht in België. Sinds het begin heeft Sleepworld zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een breed assortiment slaapkamerproducten van hoge kwaliteit. In de daaropvolgende jaren onderging Sleepworld een sterke expansie met de introductie van een groot aantal nieuwe producten en de opening van winkels over heel België. Vandaag de dag is Sleepworld een zeer populair merk in België en wordt het door zijn klanten erkend voor de kwaliteit van zijn producten.

Is SLEEPWORLD momenteel open?

Sleepworld-winkels zijn geopend op maandag van 10 tot 18 uur, van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 14 tot 18 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe SLEEPWORLD producten online te kopen

Sleepworld heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Sleepworld vinden klanten een ruime keuze aan producten met korting.

Welke merken kan ik vinden bij SLEEPWORLD?

Sleepworld verkoopt producten van bekende merken als Sleepy, Swiss Sleep, Serta, Technogel, Tempur, Nardi, Jooken, EasySleep, Sanamed, Nomade, Pantoffels, Eskimo, Woody, Nachtmode, Badmode, Slaapmaskers, en vele andere. Ook verkoopt men producten van de eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van SLEEPWORLD

Sleepworld concurreert in België met andere winkelketens zoals Ergodome, Beter Bed, De Mastrassenkoning en vele andere.

Hoeveel SLEEPWORLD winkels zijn er in het hele land?

Sleepworld is in België actief via meer dan 20 winkels in onder meer Schoten, Tielt-Winge, Leuven, Dendermonde, Lommel, Hasselt, Lochristi, Veurne, Lier, Boortmeerbeek en Sint-Niklaas.

Exclusieve voordelen van SLEEPWORLD

Klanten kunnen bij Sleepworld profiteren van grote voordelen door online te winkelen en de producten thuis te laten bezorgen. In geval van ongemak met een van de producten staat Sleepworld retourzendingen en omruilingen toe. Alle door Sleepworld verkochte producten hebben een fabrieksgarantie.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.