homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorTANGER MARKT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van TANGER MARKT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TANGER MARKT

Tanger Markt is een Nederlandse supermarktketen. Het bedrijf heeft momenteel meer dan tien vestigingen in heel Nederland, België en daarbuiten.

Zal TANGER MARKT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over TANGER MARKT

De geschiedenis van TANGER MARKT: Wat is?
Open

De supermarkt werd meer dan 5 jaar geleden in Nederland opgericht. Nadat de supermarkten van Tanger Markt in Nederland succesvol waren, begon het bedrijf zich al snel te vertakken en uit te breiden over de hele regio. Te beginnen met België. Tanger Markt opende zijn eerste winkel in Antwerpen, gevolgd door nog twee winkels in Antwerpen en een in Anderlecht. Tegenwoordig is de supermarkt in beide landen een belangrijke aanwezigheid geworden.

Welke merken kan ik vinden bij TANGER MARKT?
Open

Tanger Markt verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merkproducten, zoals Evian, Pepsi, Coca Cola, Lay's, Schweppes, Lipton, Fanta, Juver, Felix, Mennel, Knorr en Vittel, naast vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op TANGER MARKT?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Tanger Markt. Tanger Markt zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Tanger Markt bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden.

Ontmoet de concurrenten van TANGER MARKT
Open

Tanger Markt concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Tanger Markt concurreert zijn Colruyt, Delhaize, Carrefour, Cora, Albert Heijn, Aldi en Lidl.

Is TANGER MARKT momenteel open?
Open

Sommige verkooppunten van Tanger Markt openen hun deuren van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 19 uur, met uitzondering van maandag, wanneer het gesloten blijft.

Hoeveel TANGER MARKT winkels zijn er in het hele land?
Open

In België heeft Tanger Markt momenteel vijf verkooppunten, gevestigd in Kiel, Merksem, Anderlecht, Molenbeek en Borgerhout.

Hoe TANGER MARKT producten online te kopen
Open

Blader door de website van Tanger Markt en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje.

Exclusieve voordelen van TANGER MARKT
Open

Klanten van Tanger Markt kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Tanger Markt en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Ontvang als eerste de nieuwste aanbiedingen van Tanger Markt rechtstreeks in je inbox.

Kortingen aangeboden door TANGER MARKT
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.