logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorTELENET
ADVERTENTIE

Laatste promoties in TELENET folders

Promoties in reclamefolders TELENET

Telenet is de grootste aanbieder van kabelbreedbanddiensten in België. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Mechelen, België. Telenet heeft meer dan 3.000 mensen in dienst in de regio.

Veelgestelde vragen over TELENET

Hoe kan ik geld besparen op TELENET?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Telenet. Telenet zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Telenet bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden. Als klant kun je tot 30% korting krijgen op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door TELENET

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TELENET: Wat is?

Het bedrijf Telenet werd in 1996 in België opgericht. Kort daarna, in 1997, kwam het eerste product op de markt: Broadband Internet Access, dat onder de naam Pandora op de markt werd gebracht. Later, in 1998, bood Telenet ook telefonie aan en werd het bedrijf omgedoopt van Pandora tot Telenet. Tegenwoordig is Telenet een van de marktleiders in België op het gebied van internettoegang voor particuliere huishoudens, telefonie en digitale tv-diensten.

Is TELENET momenteel open?

Sommige verkooppunten van Telenet openen hun deuren van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op zondag blijven sommige filialen gesloten.

Hoe TELENET producten online te kopen

Blader door de website van Telenet en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Ook biedt de winkel gratis levering in België.

Welke merken kan ik vinden bij TELENET?

Telenet verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merkproducten. Onder hen kunnen klanten Apple, Samsung, Honor, Telenet, OnePlus, Xiaomi, Google en meer vinden.

Ontmoet de concurrenten van TELENET

Telenet concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Telenet concurreert zijn Proximus, Orange, Base, Ello Mobile en Mobile Vikings.

Hoeveel TELENET winkels zijn er in het hele land?

In België heeft Telenet momenteel 84 verkooppunten in onder meer Brussel, Schaarbeek, Antwerpen, Leuven, Niklaas, Aalst, Wetteren, Zottegem, Kruisem en Lier.

Exclusieve voordelen van TELENET

Telenet-klanten kunnen bij de winkel profiteren van vele exclusieve voordelen. Download de mobiele app van Telenet en controleer het verbruik van jou en je familie, betaal gemakkelijk je openstaande saldo, verbeter je wifi-ervaring, beheer je Telenet-diensten en meer.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.