ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van THE BODY SHOP

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in THE BODY SHOP

The Body Shop is een Brits bedrijf voor cosmetica, huidverzorging en parfum. Het is momenteel gevestigd in London Bridge en Littlehampton, West Sussex. Het bedrijf exploiteert ongeveer 3.000 winkels in meer dan 65 landen.

Zal THE BODY SHOP aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over THE BODY SHOP

De geschiedenis van THE BODY SHOP: Wat is?
Open

Het verhaal van het bedrijf begon in 1976 toen Dame Anita Roddick een gezondheids- en schoonheidswinkel opende in haar woonplaats Brighton, Engeland. Ze begon een zaak met de motivatie om gewoon in haar eigen levensonderhoud en dat van haar twee dochters te voorzien terwijl haar man op reis was. Na het succes van de winkel begon ze zich snel te vertakken en uit te breiden buiten haar oorspronkelijke grenzen, waaronder België.

Welke merken kan ik vinden bij THE BODY SHOP?
Open

Het bedrijf verkoopt en distribueert hun eigen merkproducten onder hun huismerken.

Hoe kan ik geld besparen op THE BODY SHOP?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij The Body Shop. The Body Shop zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van The Body Shop op hun website bekijken om hun beste prijzen en sale deals voor je te vinden. Naast zijn kun je ook tot 20% korting krijgen op geselecteerde artikelen.

Ontmoet de concurrenten van THE BODY SHOP
Open

The Body Shop concurreert vooral met andere lokale kledingwinkels die ook in België actief zijn. Enkele van deze concurrenten zijn Cosmeticary, Oh Lou Lou!, Kiehl's, Di, en Labelchic.

Is THE BODY SHOP momenteel open?
Open

Sommige verkooppunten van The Body Shop openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 19 uur, met uitzondering van de zondag, wanneer het van 12 tot 19 uur geopend is.

Hoeveel THE BODY SHOP winkels zijn er in het hele land?
Open

In België heeft The Body Shop momenteel 10 winkels in Namen, Brussel, Leuven en Mechelen.

Hoe THE BODY SHOP producten online te kopen
Open

Blader door de website van The Body Shop en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Ook biedt het bedrijf voor hun klanten thuisbezorging aan op bestellingen van meer dan 40 euro.

Exclusieve voordelen van THE BODY SHOP
Open

Klanten van The Body Shop kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van The Body Shop en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van The Body Shop rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Kortingen aangeboden door THE BODY SHOP
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.