logo

Laatste promoties in THE BODY SHOP folders

Promoties in reclamefolders THE BODY SHOP

The Body Shop is een Brits bedrijf voor cosmetica, huidverzorging en parfum. Het is momenteel gevestigd in London Bridge en Littlehampton, West Sussex. Het bedrijf exploiteert ongeveer 3.000 winkels in meer dan 65 landen.

Veelgestelde vragen over THE BODY SHOP

Hoe kan ik geld besparen op THE BODY SHOP?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij The Body Shop. The Body Shop zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van The Body Shop op hun website bekijken om hun beste prijzen en sale deals voor je te vinden. Naast zijn kun je ook tot 20% korting krijgen op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door THE BODY SHOP

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van THE BODY SHOP: Wat is?

Het verhaal van het bedrijf begon in 1976 toen Dame Anita Roddick een gezondheids- en schoonheidswinkel opende in haar woonplaats Brighton, Engeland. Ze begon een zaak met de motivatie om gewoon in haar eigen levensonderhoud en dat van haar twee dochters te voorzien terwijl haar man op reis was. Na het succes van de winkel begon ze zich snel te vertakken en uit te breiden buiten haar oorspronkelijke grenzen, waaronder België.

Is THE BODY SHOP momenteel open?

Sommige verkooppunten van The Body Shop openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 19 uur, met uitzondering van de zondag, wanneer het van 12 tot 19 uur geopend is.

Hoe THE BODY SHOP producten online te kopen

Blader door de website van The Body Shop en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Ook biedt het bedrijf voor hun klanten thuisbezorging aan op bestellingen van meer dan 40 euro.

Welke merken kan ik vinden bij THE BODY SHOP?

Het bedrijf verkoopt en distribueert hun eigen merkproducten onder hun huismerken.

Ontmoet de concurrenten van THE BODY SHOP

The Body Shop concurreert vooral met andere lokale kledingwinkels die ook in België actief zijn. Enkele van deze concurrenten zijn Cosmeticary, Oh Lou Lou!, Kiehl's, Di, en Labelchic.

Hoeveel THE BODY SHOP winkels zijn er in het hele land?

In België heeft The Body Shop momenteel 10 winkels in Namen, Brussel, Leuven en Mechelen.

Exclusieve voordelen van THE BODY SHOP

Klanten van The Body Shop kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van The Body Shop en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van The Body Shop rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij THE BODY SHOP

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij THE BODY SHOP

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Gezondheid & Schoonheid winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 18 Gezondheid & Schoonheid winkels in Belgium inclusief THE BODY SHOP en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.