logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorTHE FASHION STORE
ADVERTENTIE

Laatste promoties in THE FASHION STORE folders

Promoties in reclamefolders THE FASHION STORE

The Fashion Store is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in kleding en accessoires. Het bedrijf heeft meer dan 15 filialen in de hele regio.

Veelgestelde vragen over THE FASHION STORE

De geschiedenis van THE FASHION STORE: Wat is?
close

Het bedrijf The Fashion Store gaat terug tot 1884, toen in Balen al handel werd gedreven in het pand aan de Alleystraat 52 dat oorspronkelijk 'Ziffiks' heette. Het duurde echter tot 2006 toen de allereerste winkel onder de naam The Fashion Store officieel werd geopend in Lede. In de daaropvolgende jaren kon het bedrijf in de hele regio blijven groeien en opende het meer winkels in heel België.

Welke merken kan ik vinden bij THE FASHION STORE?
close

Het bedrijf verkoopt een grote selectie lokale merkproducten. Enkele daarvan zijn Naast Terre Blue, Antwrp, CKS en Komono, naast vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op THE FASHION STORE?
close

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij The Fashion Store. The Fashion Store zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van The Fashion Store bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden.

Ontmoet de concurrenten van THE FASHION STORE
close

The Fashion Store concurreert meestal met andere lokale kledingwinkels die ook in België actief zijn. Enkele van deze concurrenten zijn Bon prix, Next, Peek & Cloppenburg, COS en Weekday.

Is THE FASHION STORE momenteel open?
close

Sommige verkooppunten van The Fashion Store openen hun deuren van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van maandag, wanneer de winkel gesloten is.

Hoeveel THE FASHION STORE winkels zijn er in het hele land?
close

In België heeft The Fashion Store momenteel 19 winkels in Eeklo, Mariakerke, Wielsbeke, Zottegem, Lede, Dendermonde, Bruxelles, Laakdal, Aarschot, Genk en Hasselt.

Hoe THE FASHION STORE producten online te kopen
close

Blader door de website van The Fashion Store en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje. Ook biedt de e-shop gratis levering op bestellingen boven €49,95.

Exclusieve voordelen van THE FASHION STORE
close

Klanten van The Fashion Store kunnen bij de winkel profiteren van vele exclusieve voordelen. Schrijf je in op de mailinglijst van The Fashion Store en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste sale deals van The Fashion Store rechtstreeks in je inbox ontvangt. Als nieuwe abonnee en klant ontvang je bovendien €10 korting.

Kortingen aangeboden door THE FASHION STORE
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.