logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorTOMMY HILFIGER
ADVERTENTIE

Laatste promoties in TOMMY HILFIGER folders

Promoties in reclamefolders TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger is een Amerikaans kledingmerk. Het bedrijf is actief in meerdere warenhuizen en meer dan 2000 winkels in 100 landen. Het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger is gevestigd in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over TOMMY HILFIGER

Hoe kan ik geld besparen op TOMMY HILFIGER?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Tommy Hilfiger bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en sale deals voor je te vinden.

Kortingen aangeboden door TOMMY HILFIGER

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TOMMY HILFIGER: Wat is?

De geschiedenis van het bedrijf begon in 1968, toen Tommy Hilfiger medeoprichter was van een kleding- en platenzaak genaamd People's Place in upstate New York. Met 150 dollar die hij had gespaard van zijn werk bij een benzinestation als startgeld, zag hij toe op de uitbreiding van het bedrijf tot een keten van tien winkels. In de daaropvolgende decennia bleef het bedrijf actief in de regio en daarbuiten, en opende warenhuizen en filialen in het hele land en daarbuiten, waarbij gebieden als België werden bereikt.

Is TOMMY HILFIGER momenteel open?

Sommige verkooppunten van Tommy Hilfiger openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 19 uur.

Hoe TOMMY HILFIGER producten online te kopen

Blader door de website van Tommy Hilfiger en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje. Daarnaast biedt de winkel ook gratis verzending op bestellingen van meer dan 75 euro.

Welke merken kan ik vinden bij TOMMY HILFIGER?

Het bedrijf verkoopt zijn eigen merkproducten onder de merken Tommy Hilfiger en Hilfiger Denim. Het heeft ook een breed scala aan collecties, waaronder Hilfiger Collection en Tommy Hilfiger Tailored.

Ontmoet de concurrenten van TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger concurreert vooral met andere lokale kledingwinkels die ook in België actief zijn. Enkele van deze concurrenten zijn Bon prix, Next, Peek & Cloppenburg, COS en Weekday.

Hoeveel TOMMY HILFIGER winkels zijn er in het hele land?

In België heeft Tommy Hilfiger momenteel 15 winkels in Brussel, Halle, Koksijde, Waregem, Gent, Maasmechelen, Kortrijk, Aalst, Roubaix, Antwerpen, Maastricht en Namen.

Exclusieve voordelen van TOMMY HILFIGER

Klanten van Tommy Hilfiger kunnen bij de winkel profiteren van vele exclusieve voordelen. Schrijf je in op de Tommy Hilfiger mailinglijst en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die Tommy Hilfiger's nieuwste sale deals rechtstreeks in je inbox ontvangt. Als abonnee biedt de online winkel bovendien 10% korting op je volgende aankoop.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.