logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorULLA POPKEN

ULLA POPKEN folders - Promoties juli 2024

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van ULLA POPKEN

Promoties in reclamefolders ULLA POPKEN

Ulla Popken is een Duits modemerk met hoofdkantoor in Rastede. Het behoort tot de Popken Fashion Group, een van de toonaangevende Duitse modebedrijven. Met meer dan 300 vestigingen in meer dan 30 landen biedt Ulla Popken via haar vestigingen en online winkel dameskleding in de maten 42 tot 68 aan.

Veelgestelde vragen over ULLA POPKEN

Hoe kan ik geld besparen op ULLA POPKEN?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Ulla Popken. U kunt de sectie "Aanbiedingen" van hun website bezoeken om geweldige aanbiedingen te vinden, een kortingscode krijgen door u in te schrijven op hun nieuwsbrief, en profiteren van de 10% verjaardagskorting.

Kortingen aangeboden door ULLA POPKEN

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ULLA POPKEN: Wat is?

De oprichting van Ulla Popken gaat terug tot 1880 toen het textielbedrijf Popken werd opgericht. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van hoogwaardige plus-size mode. De Popken Fashion Group exploiteert momenteel de labels Ulla Popken, GINA LAURA, Studio Untold en JP1880.

U vindt Ulla Popken winkels in vele Belgische steden, waaronder Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk en Oostende.

Is ULLA POPKEN momenteel open?

Ulla Popken-filialen openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. Ze openen om 10.00 uur en sluiten om 18.00 uur. De openingstijden kunnen veranderen op feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar en de Dag van de Arbeid.

Hoe ULLA POPKEN producten online te kopen

U kunt rechtstreeks winkelen via de online winkel van Ulla Popken en genieten van bezorgdiensten, gratis click-and-collect-opties en vele aanbiedingen om te besparen op alles wat u nodig hebt. U kunt ook een afspraak maken voor Personal Shopping via hun website.

Welke merken kan ik vinden bij ULLA POPKEN?

Ulla Popken biedt veel stijlvolle producten van haar eigen kwaliteitsmerken. Dit zijn Ulla Popken, Pure (duurzame collectie), Selection (premium collectie) en Studio Untold.

Ontmoet de concurrenten van ULLA POPKEN

Ulla Popken concurreert met andere modedetaillisten in België, zoals About You, Karen Milen, Kiabi en Primark.

Hoeveel ULLA POPKEN winkels zijn er in het hele land?

Er zijn zes Ulla Popken winkels in België. Bezoek https://www.ullapopken.be/nl/filialen# om het dichtstbijzijnde filiaal te vinden.

Exclusieve voordelen van ULLA POPKEN

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Ulla Popken is om hun bonuskaart te krijgen. Hiermee kun je punten verzamelen telkens als je bij het merk winkelt. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de verkoop.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ULLA POPKEN

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ULLA POPKEN

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief ULLA POPKEN en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.