logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorVAN ARENDONK
ADVERTENTIE

Laatste promoties in VAN ARENDONK folders

Promoties in reclamefolders VAN ARENDONK

Van Arendonk is een Nederlandse schoenenwinkel met hoofdkantoor in Breda. Het bedrijf heeft acht winkels in Nederland en een online winkel, die beschikbaar is in Nederland en België. Ze verkopen schoenen, tassen, kleding en accessoires voor mannen en vrouwen, zowel in de winkel als online.

Veelgestelde vragen over VAN ARENDONK

Hoe kan ik geld besparen op VAN ARENDONK?

Geld besparen bij Van Arendonk is heel eenvoudig. Je kan je inschrijven op hun nieuwsbrief en op een voucher om geld te besparen op je volgende aankopen en op de hoogte te blijven van hun laatste aanbiedingen en sales.

Kortingen aangeboden door VAN ARENDONK

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van VAN ARENDONK: Wat is?

De familie Van Arendonk zit al eeuwen in de schoenmakerij. Jan Van Arendonk maakte van een klein schoenmakersbedrijfje een fabriek waar in 1905 2.700 schoenen per week werden geproduceerd. Het bedrijf werd overgenomen door de drie zonen van Jan tot de sluiting na de Tweede Wereldoorlog.

Later opende Janus Van Arendonk in 1967 zijn eerste schoenenwinkel in Breda en groeide het familiebedrijf uit tot 10 winkels met sportieve schoenen en sneakers voor jongere consumenten onder het label P'Leisure. Vandaag is Van Arendonk aanwezig op de Belgische markt via zijn online winkel.

Is VAN ARENDONK momenteel open?

U kunt op elk moment online winkelen via de webwinkel van Van Arendonk en uw bestelling thuis of op uw werkplek ontvangen.

Hoe VAN ARENDONK producten online te kopen

U kunt de producten van Van Arendonk rechtstreeks op hun website kopen en genieten van online exclusieve aanbiedingen, verzendmogelijkheden en geweldige deals door u in te schrijven op hun nieuwsbrief.

Welke merken kan ik vinden bij VAN ARENDONK?

Van Arendonk biedt een breed scala aan hoogwaardige, bekende merken, waaronder Nubikk, Mason Garments, Hogan, UGG, Dubarry, Daniel Kenneth, VEJA, Philippe Model, HI-TEC en Diadora Heritage. Een overzicht van alle bij Van Arendonk verkrijgbare merken vindt u op https://www.vanarendonk.nl/merken/.

Ontmoet de concurrenten van VAN ARENDONK

De belangrijkste concurrenten van Van Arendonk in België zijn Berca, Birkenstock, Durling Shoes, Mephisto en vanHaren.

Hoeveel VAN ARENDONK winkels zijn er in het hele land?

Van Arendonk heeft geen fysieke winkels in België. U kunt online winkelen op https://www.vanarendonk.be/.

Exclusieve voordelen van VAN ARENDONK

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Van Arendonk is door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt ze ook volgen op Instagram en Facebook om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.