logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorVAN ROEY
ADVERTENTIE

Laatste promoties in VAN ROEY folders

Promoties in reclamefolders VAN ROEY

Van Roey is een Belgische aanbieder van IT-oplossingen met hoofdkantoor in Turnhout, België. Het bedrijf is op de Belgische markt aanwezig via zijn webwinkel, waar klanten IT-diensten en producten zoals computers, telefoons en randapparatuur kunnen kopen.

Veelgestelde vragen over VAN ROEY

De geschiedenis van VAN ROEY: Wat is?
close

Van Roey werd in 1993 opgericht door Pat Van Roey en Koen Van Loocke als een kleine computerwinkel in België. Het bedrijf begon met de verkoop van computers, randapparatuur en software aan lokale bedrijven en particulieren.

Vandaag is Van Roey een van de belangrijkste leveranciers van IT-oplossingen in België, met klanten in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, overheid en financiën. Het bedrijf stelt meer dan 280 mensen tewerk en heeft kantoren in Turnhout, Geel, Mechelen en Gent.

Welke merken kan ik vinden bij VAN ROEY?
close

Van Roey is een lokaal bedrijf dat vele nationale en internationale kwaliteitsmerken aanbiedt. De populairste zijn Apple, Dell, HP, Microsoft, ACT, Logitech, Samsung, Yealink, Jabra, Neomounts by Newstar en Vision.

Hoe kan ik geld besparen op VAN ROEY?
close

Geld besparen bij Van Roey is heel eenvoudig. Het bedrijf biedt gratis verzending voor geselecteerde bestellingen, geweldige seizoensuitverkopen en kortingen op de website, en financieringsopties.

Ontmoet de concurrenten van VAN ROEY
close

Er zijn verschillende aanbieders van IT-oplossingen in België die met Van Roey concurreren, waaronder Cegeka, Proximus en Delaware.

Is VAN ROEY momenteel open?
close

U kunt op elk moment online winkelen via de webwinkel van Van Roey en uw pakket de volgende werkdag ontvangen als u voor 15:00 uur bestelt.

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Hoeveel VAN ROEY winkels zijn er in het hele land?
close

Aangezien Van Roey een online retailer is, heeft het geen fysieke winkels in België. Bezoek https://webstore.be/ om te beginnen met winkelen.

Hoe VAN ROEY producten online te kopen
close

In de online winkel van Van Roey kunt u winkelen voor alles wat u nodig hebt en genieten van geweldige aanbiedingen en gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Exclusieve voordelen van VAN ROEY
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Van Roey is door een account aan te maken op hun website. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram, Facebook, TikTok en YouTube om de laatste informatie te krijgen over nieuwe producten en sales.

Kortingen aangeboden door VAN ROEY
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.