logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorWEEKDAY

WEEKDAY folders - Promoties juli 2024

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van WEEKDAY

Promoties in reclamefolders WEEKDAY

Weekday is een Zweeds street fashion merk beïnvloed door de jonge cultuur en street style. Het biedt kleding voor zowel mannen als vrouwen.

Veelgestelde vragen over WEEKDAY

Hoe kan ik geld besparen op WEEKDAY?

Als je geld wilt besparen, bezoek dan de Weekday website en blader door de Sales sectie. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Weekday catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door WEEKDAY

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van WEEKDAY: Wat is?

Weekday is een street fashion merk opgericht in 2002.

Is WEEKDAY momenteel open?

Weekday opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot donderdag is het geopend van 11.00 tot 18.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is Weekday geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Hoe WEEKDAY producten online te kopen

Op de website van Weekday vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vind je informatie over bezorging, studentenkorting en gratis online retourneren en ruilen.

Welke merken kan ik vinden bij WEEKDAY?

Weekday ontwerpt, produceert en verkoopt haar merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en hoogwaardige materialen.

Ontmoet de concurrenten van WEEKDAY

Onder de concurrenten van Weekday bevinden zich Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Levi's, Gap, Benetton, Ralph Lauren, MS Mode, New Yorker en vele anderen.

Hoeveel WEEKDAY winkels zijn er in het hele land?

Weekday heeft meer dan 97 winkels in 16 landen wereldwijd.

Exclusieve voordelen van WEEKDAY

Als je exclusieve voordelen wilt bij Weekday, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals debetkaarten en creditcards.

Je kunt Weekday ook volgen op Instagram, Pinterest en Facebook om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij WEEKDAY

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij WEEKDAY

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief WEEKDAY en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.