logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorAD DELHAIZE

Laatste promoties in AD DELHAIZE folders

Promoties in reclamefolders AD DELHAIZE

AD Delhaize is een van de belangrijkste supermarktketens in België. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Brussel en exploiteert meer dan 800 winkels in het hele land. De supermarkten van AD Delhaize bieden een enorme keuze aan voedingsmiddelen, dranken en huishoudelijke artikelen. U kunt hun producten online of in de winkel kopen.

Veelgestelde vragen over AD DELHAIZE

Hoe kan ik geld besparen op AD DELHAIZE?

AD Delhaize heeft regelmatig speciale aanbiedingen en promoties, zoals kortingen op specifieke producten, gratis levering voor geselecteerde artikelen of koop-één-kom-één-vrij deals. Schrijf u in op hun nieuwsbrief om hun wekelijkse promoties te ontvangen.

Kortingen aangeboden door AD DELHAIZE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van AD DELHAIZE: Wat is?

AD Delhaize werd in 1957 in België opgericht door de Delhaize Groep. De eerste winkel opende hetzelfde jaar in de stad Charleroi. In de daaropvolgende jaren breidde de onderneming snel uit en opende nieuwe supermarkten over het hele land.

Vandaag bezit AD Delhaize 800 winkels verspreid over Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, Namen, Bergen, Charleroi, Leuven en vele andere steden.

Is AD DELHAIZE momenteel open?

AD Delhaize-winkels zijn gewoonlijk geopend van maandag tot en met zaterdag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Sommige winkels zijn ook op zondag open. De werkuren kunnen afwijken tijdens feestdagen.

Hoe AD DELHAIZE producten online te kopen

AD Delhaize maakt online winkelen heel eenvoudig. Bezoek hun website om uw bestelling te plaatsen, te genieten van exclusieve aanbiedingen, te kiezen uit meer dan 120 afhaalpunten of te kiezen voor thuisbezorging.

Welke merken kan ik vinden bij AD DELHAIZE?

U kunt bij AD Delhaize een grote verscheidenheid aan merken vinden, waaronder hun eigen huismerk, Delhaize. Ze bieden ook populaire merken zoals Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Danone, Kraft, Kellogg's, Heinz, Nivea, Dove en Garnier.

Ontmoet de concurrenten van AD DELHAIZE

AD Delhaize concurreert met de belangrijkste supermarktketens in België, waaronder Aldi, Makro en Jumbo.

Hoeveel AD DELHAIZE winkels zijn er in het hele land?

AD Delhaize heeft 834 winkels in België. Er is een hogere concentratie van AD Delhaize-winkels in stedelijke gebieden, maar u kunt ook locaties vinden in kleinere steden. Om winkels in uw buurt te ontdekken, bezoek https://www.delhaize.be/storelocator?intcmp=locatormenu.

Exclusieve voordelen van AD DELHAIZE

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij AD Delhaize is lid te worden van hun getrouwheidsprogramma, SuperPlus. Als u hun kaart bezit, kunt u bij elke aankoop punten verdienen en deze inwisselen bij toekomstige aankopen. Bovendien krijgt u toegang tot speciale promoties en exclusieve kortingen die niet beschikbaar zijn voor niet-leden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij AD DELHAIZE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij AD DELHAIZE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 38 Supermarkten winkels in Belgium inclusief AD DELHAIZE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.