logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorALTERNATE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ALTERNATE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ALTERNATE

Alternate is een online detailhandelaar in elektronische producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in België en is actief in vele Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Italië en Zwitserland.

Alternate verkoopt computers, randapparatuur, onderdelen en multimediaproducten in de winkel en online.

Veelgestelde vragen over ALTERNATE

De geschiedenis van ALTERNATE: Wat is?
close

Alternate werd in 1992 opgericht in Duitsland. Het bedrijf werd in 2007 in België gelanceerd en is snel uitgebreid door het brede assortiment, de snelle levering en de uitgebreide expertise. In 2016 werd een extra distributiecentrum gebouwd om alle Belgische en Nederlandse bestellingen af te handelen.

Als u in België woont, kunt u winkelen via de webwinkel van Alternate of de showroom in Aartselaar bezoeken.

Welke merken kan ik vinden bij ALTERNATE?
close

Alternate biedt een breed scala aan merken, dus u vindt er zeker een die bij uw budget past en aan uw behoeften voldoet. Enkele van de populairste zijn ASUS, MSI, Intel, AMD, Samsung, LG, Microsoft, HP, Acer, Dell, Sony, Logitech, Corsair, Seagate, Western Digital, Philips, Sony, Apple, Lenovo en Epson.

Hoe kan ik geld besparen op ALTERNATE?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Alternate. U kunt minder uitgeven door gerenoveerde en open-box producten te kopen, te kijken naar aanbiedingen en promoties op de website, te profiteren van gratis verzending en u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Ontmoet de concurrenten van ALTERNATE
close

De belangrijkste concurrenten van Alternate in België zijn Coolblue, Vanden Borre en Media Markt.

Is ALTERNATE momenteel open?
close

De showroom van Alternate is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Hij is gesloten op zon- en feestdagen.

Hoeveel ALTERNATE winkels zijn er in het hele land?
close

Alternate richt zich op de online markt, dus het bedrijf heeft één showroom in Aartselaar. Een routebeschrijving is te vinden op https://www.**Alternate**.be/Info/**Alternate**/Showroom.

Hoe ALTERNATE producten online te kopen
close

In de online winkel van Alternate kunt u winkelen voor een breed scala aan producten en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen. U kunt ook uw eigen pc online aanpassen en technische ondersteuning krijgen van experts.

Exclusieve voordelen van ALTERNATE
close

Je kunt als Alternate-klant genieten van heel wat voordelen, waaronder levering op de volgende dag, technische ondersteuning op afstand en op locatie, winkelen zonder minimum bestelwaarde, financieringsopties en postpay. Volg Alternate op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door ALTERNATE
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.