logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorALTERNATE

Laatste promoties in ALTERNATE folders

Promoties in reclamefolders ALTERNATE

Alternate is een online detailhandelaar in elektronische producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in België en is actief in vele Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Italië en Zwitserland.

Alternate verkoopt computers, randapparatuur, onderdelen en multimediaproducten in de winkel en online.

Veelgestelde vragen over ALTERNATE

Hoe kan ik geld besparen op ALTERNATE?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Alternate. U kunt minder uitgeven door gerenoveerde en open-box producten te kopen, te kijken naar aanbiedingen en promoties op de website, te profiteren van gratis verzending en u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Kortingen aangeboden door ALTERNATE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ALTERNATE: Wat is?

Alternate werd in 1992 opgericht in Duitsland. Het bedrijf werd in 2007 in België gelanceerd en is snel uitgebreid door het brede assortiment, de snelle levering en de uitgebreide expertise. In 2016 werd een extra distributiecentrum gebouwd om alle Belgische en Nederlandse bestellingen af te handelen.

Als u in België woont, kunt u winkelen via de webwinkel van Alternate of de showroom in Aartselaar bezoeken.

Is ALTERNATE momenteel open?

De showroom van Alternate is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Hij is gesloten op zon- en feestdagen.

Hoe ALTERNATE producten online te kopen

In de online winkel van Alternate kunt u winkelen voor een breed scala aan producten en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen. U kunt ook uw eigen pc online aanpassen en technische ondersteuning krijgen van experts.

Welke merken kan ik vinden bij ALTERNATE?

Alternate biedt een breed scala aan merken, dus u vindt er zeker een die bij uw budget past en aan uw behoeften voldoet. Enkele van de populairste zijn ASUS, MSI, Intel, AMD, Samsung, LG, Microsoft, HP, Acer, Dell, Sony, Logitech, Corsair, Seagate, Western Digital, Philips, Sony, Apple, Lenovo en Epson.

Ontmoet de concurrenten van ALTERNATE

De belangrijkste concurrenten van Alternate in België zijn Coolblue, Vanden Borre en Media Markt.

Hoeveel ALTERNATE winkels zijn er in het hele land?

Alternate richt zich op de online markt, dus het bedrijf heeft één showroom in Aartselaar. Een routebeschrijving is te vinden op https://www.**Alternate**.be/Info/**Alternate**/Showroom.

Exclusieve voordelen van ALTERNATE

Je kunt als Alternate-klant genieten van heel wat voordelen, waaronder levering op de volgende dag, technische ondersteuning op afstand en op locatie, winkelen zonder minimum bestelwaarde, financieringsopties en postpay. Volg Alternate op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ALTERNATE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ALTERNATE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Elektronik winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 28 Elektronik winkels in Belgium inclusief ALTERNATE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.