ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ORANGE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ORANGE

Orange is een Franse onderneming die zich toelegt op de levering van telecommunicatiediensten en de verkoop van apparatuur voor mobiele telefonie. Orange heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Issy-les-Moulineaux, Frankrijk. Orange is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen in de wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij ORANGE?

Orange verkoopt een breed scala aan producten en biedt diensten aan zoals mobiele telefoondiensten, GMS-abonnementen, gezinsabonnementen, internetplannen, glasvezelinternet thuis, televisiediensten, smart home-apparaten, accessoires, smartphones en nog veel meer.

Zal ORANGE aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ORANGE

De geschiedenis van ORANGE: Wat is?
Open

Orange werd in 1994 opgericht in Frankrijk. Sinds het begin heeft Orange zich ten doel gesteld telecommunicatiediensten in Europa aan te bieden volgens de laatste certificeringen en te wedden op het aanbieden van de nieuwste technologie op de markt. Orange stond vroeger in Frankrijk bekend als Direction générale des Télécommunications en later als France Télécom.

In de daaropvolgende jaren onderging Orange een sterk expansieproces en veroverde het nieuwe markten. In België landde Orange in 1995 onder de naam Mobistar tot het in 2016 officieel zijn naam veranderde in Orange.

Welke merken kan ik vinden bij ORANGE?
Open

Orange verkoopt producten van bekende merken zoals Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus, Honor, Nokia, Alcatel, Crosscall, Doro, Fairphone, Wiko en vele andere. Ook verkopen ze producten en bieden ze diensten aan onder de eigen merknaam Orange.

Hoe kan ik geld besparen op ORANGE?
Open

Geld besparen bij Orange is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vindt u ook alle deals en promoties bij Orange. Klanten kunnen geld besparen bij Orange door te profiteren van mobiele telefoondiensten voor gezinnen. Orange lanceert vaak seizoensgebonden promoties.

Ontmoet de concurrenten van ORANGE
Open

Orange concurreert in België met andere bedrijven zoals Proximus, Youfone en Teletenne.

Is ORANGE momenteel open?
Open

Orange-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen naargelang hun locatie.

Hoeveel ORANGE winkels zijn er in het hele land?
Open

Orange is in België actief via meer dan 100 winkels in onder meer Brussel, Kortrijk, Antwerpen, Maasmechelen, Genk, Hasselt, Winegem en Geel.

Hoe ORANGE producten online te kopen
Open

Orange heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Orange kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van ORANGE
Open

Klanten kunnen bij Orange profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten staat Orange retourneren en ruilen toe. Orange biedt gespecialiseerde technische service voor smartphones en toestellen. Orange heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door ORANGE
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE