logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in ORANGE folders

Promoties in reclamefolders ORANGE

Orange is een Franse onderneming die zich toelegt op de levering van telecommunicatiediensten en de verkoop van apparatuur voor mobiele telefonie. Orange heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Issy-les-Moulineaux, Frankrijk. Orange is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen in de wereld.

Veelgestelde vragen over ORANGE

Hoe kan ik geld besparen op ORANGE?

Geld besparen bij Orange is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vindt u ook alle deals en promoties bij Orange. Klanten kunnen geld besparen bij Orange door te profiteren van mobiele telefoondiensten voor gezinnen. Orange lanceert vaak seizoensgebonden promoties.

Kortingen aangeboden door ORANGE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ORANGE: Wat is?

Orange werd in 1994 opgericht in Frankrijk. Sinds het begin heeft Orange zich ten doel gesteld telecommunicatiediensten in Europa aan te bieden volgens de laatste certificeringen en te wedden op het aanbieden van de nieuwste technologie op de markt. Orange stond vroeger in Frankrijk bekend als Direction générale des Télécommunications en later als France Télécom.

In de daaropvolgende jaren onderging Orange een sterk expansieproces en veroverde het nieuwe markten. In België landde Orange in 1995 onder de naam Mobistar tot het in 2016 officieel zijn naam veranderde in Orange.

Is ORANGE momenteel open?

Orange-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen naargelang hun locatie.

Hoe ORANGE producten online te kopen

Orange heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Orange kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij ORANGE?

Orange verkoopt producten van bekende merken zoals Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus, Honor, Nokia, Alcatel, Crosscall, Doro, Fairphone, Wiko en vele andere. Ook verkopen ze producten en bieden ze diensten aan onder de eigen merknaam Orange.

Ontmoet de concurrenten van ORANGE

Orange concurreert in België met andere bedrijven zoals Proximus, Youfone en Teletenne.

Hoeveel ORANGE winkels zijn er in het hele land?

Orange is in België actief via meer dan 100 winkels in onder meer Brussel, Kortrijk, Antwerpen, Maasmechelen, Genk, Hasselt, Winegem en Geel.

Exclusieve voordelen van ORANGE

Klanten kunnen bij Orange profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten staat Orange retourneren en ruilen toe. Orange biedt gespecialiseerde technische service voor smartphones en toestellen. Orange heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.