logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBEL&BO
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BEL&BO folders

Promoties in reclamefolders BEL&BO

Bel&Bo is een Belgische modezaak met meer dan 90 winkels in het hele land. Ze maken kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, en werken met kwaliteitsmaterialen om modellen te creëren die het milieu respecteren en bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het land.

Veelgestelde vragen over BEL&BO

Hoe kan ik geld besparen op BEL&BO?

Bel&Bo is een laaggeprijsde fast-fashion kleinhandel. Hoewel hun prijzen per ontwerp laag zijn, kan u geld besparen door u te abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, door hun webpagina te bezoeken, of door promo-codes op uw aankopen te gebruiken.

Kortingen aangeboden door BEL&BO

Kortings 365 brengt u de beste Bel&Bo kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Bel&Bo winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u te bieden heeft. Of u nu nieuwe kleding nodig heeft voor uzelf of voor uw gezin, bij Bel&Bo bent u aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bel-bo.be/nl/

De geschiedenis van BEL&BO: Wat is?

Bel&Bo werd opgericht in 2010 door de familie Delfosse, die oorspronkelijk uit West-Vlaanderen komt. Het bedrijf ontstond toen de familie besloot om hun vorige bedrijf te vernieuwen om een nieuw, meer geschikt merk te creëren om tegemoet te komen aan de behoeften van een nieuwe generatie.

Vanaf het begin hanteerde Bel&Bo een fast-fashionmodel waarbij duurzame materialen en ambachtelijke methoden werden gebruikt om de impact op het milieu te beperken. In de loop der jaren breidde het merk uit naar andere steden in het land en opende het een online marktplaats om zijn bereik uit te breiden tot buiten de fysieke winkels.

Vandaag heeft Bel&Bo meer dan 90 winkels en stelt het meer dan 600 mensen tewerk in het hele land. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Deerlijk.

Welke merken kan ik vinden bij BEL&BO?

Bel&Bo verkoopt en verdeelt uitsluitend zijn eigen producten. Het is momenteel een van de grootste familiebedrijven in België en brengt elk jaar collecties uit in samenwerking met fantastische ontwerpers.

Zal BEL&BO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bel&Bo biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van BEL&BO

De grootste concurrenten van Bel&Bo zijn H&M en Zara, Forever 21, C&A, Dress Up, Only Women, Bershka en lokale modezaken.

Exclusieve voordelen van BEL&BO

Bel&Bo heeft veel voordeelprogramma's. Download hun wekelijkse advertentie rechtstreeks van hun website of maak een account aan om toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen en promoties. Profiteer van hun babykortingen als u een aanstaande ouder bent!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.