homeIcon
  1. separatorSchoenen
  2. separatorBIRKENSTOCK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BIRKENSTOCK

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van BIRKENSTOCK

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BIRKENSTOCK

Birkenstock Group is een Duitse schoenenfabrikant die bekend staat om de productie van Birkenstocks, opgericht om schoenen te maken die de voet ondersteunen en omsluiten.

De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Linz am Rhein, Rijnland-Palts, Duitsland.

Wat voor producten kan ik vinden bij BIRKENSTOCK?

Binnen de Birkenstock producten vindt u slippers, sandalen, slippers, dichte schoenen, muiltjes, accessoires en vele andere producten zoals natuurlijke cosmetica.

Zal BIRKENSTOCK aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BIRKENSTOCK

De geschiedenis van BIRKENSTOCK: Wat is?
Open

Birkenstock werd in 1774 opgericht door Johann Adam Birkenstock. Dankzij het toenemende succes van zijn inlegzolen gaat Konrad Birkenstock in 1925 op zoek naar een grotere productiefaciliteit en hij koopt een fabriek in Friedberg. In 1963 ontwikkelt Karl Birkenstock zijn sandaal en lanceert de Madrid, de allereerste flexibele sandaal met een diep en flexibel voetbed. In 2013 wordt Birkenstock een onderneming. Van de traditionele onderneming met een los netwerk van 38 afzonderlijke bedrijven verandert Birkenstock in een groep met drie business units. De groep wordt geleid door een directieteam en bestaat niet uit familieleden. In 2014 breidt het bedrijf zijn productassortiment uit en gaat het voor het eerst verder dan de grenzen van schoenen en accessoires met als belangrijkste focus drie thema's: gezond slapen, gezond leven en gezond werken. Tegenwoordig lanceert Birkenstock haar eerste cosmeticalijn met Natural Skin Care.

Welke merken kan ik vinden bij BIRKENSTOCK?
Open

Birkenstock ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op BIRKENSTOCK?
Open

Als u geld wilt besparen kunt u de Birkenstock website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Birkenstock-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van BIRKENSTOCK
Open

Enkele concurrenten van Birkenstock zijn Freedom Moses, LL Bean, Roper Miranda, Greats Classon, Torfs, Dr Martens, Teva, Naot Santa Barbara.

Is BIRKENSTOCK momenteel open?
Open

Birkenstock is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel BIRKENSTOCK winkels zijn er in het hele land?
Open

Birkenstock is een wereldwijd merk met ongeveer 3.000 werknemers. De producten worden in ongeveer 90 landen op alle continenten verkocht. De onderneming wordt ook steeds internationaler met acht vestigingen in Duitsland en vertegenwoordigd door verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Brazilië, China, Hongkong, Japan, Denemarken, Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Hoe BIRKENSTOCK producten online te kopen
Open

Op de website van Bikernstocks vindt u niet alleen exclusieve Aanbiedingen en kortingen, maar ontvangt u ook een welkomstkorting van 10% als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Bovendien kunt u in de outlet sectie kijken waar u kortingen tot 40% vindt.

Exclusieve voordelen van BIRKENSTOCK
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Birkenstock, moet u zich abonneren op de website. Dan ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals creditcards en informatie over de levering.

Kortingen aangeboden door BIRKENSTOCK
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE