logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBIRKENSTOCK
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BIRKENSTOCK folders

Promoties in reclamefolders BIRKENSTOCK

Birkenstock Group is een Duitse schoenenfabrikant die bekend staat om de productie van Birkenstocks, opgericht om schoenen te maken die de voet ondersteunen en omsluiten.

De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Linz am Rhein, Rijnland-Palts, Duitsland.

Veelgestelde vragen over BIRKENSTOCK

Hoe kan ik geld besparen op BIRKENSTOCK?

Als u geld wilt besparen kunt u de Birkenstock website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Birkenstock-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door BIRKENSTOCK

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BIRKENSTOCK: Wat is?

Birkenstock werd in 1774 opgericht door Johann Adam Birkenstock. Dankzij het toenemende succes van zijn inlegzolen gaat Konrad Birkenstock in 1925 op zoek naar een grotere productiefaciliteit en hij koopt een fabriek in Friedberg. In 1963 ontwikkelt Karl Birkenstock zijn sandaal en lanceert de Madrid, de allereerste flexibele sandaal met een diep en flexibel voetbed. In 2013 wordt Birkenstock een onderneming. Van de traditionele onderneming met een los netwerk van 38 afzonderlijke bedrijven verandert Birkenstock in een groep met drie business units. De groep wordt geleid door een directieteam en bestaat niet uit familieleden. In 2014 breidt het bedrijf zijn productassortiment uit en gaat het voor het eerst verder dan de grenzen van schoenen en accessoires met als belangrijkste focus drie thema's: gezond slapen, gezond leven en gezond werken. Tegenwoordig lanceert Birkenstock haar eerste cosmeticalijn met Natural Skin Care.

Is BIRKENSTOCK momenteel open?

Birkenstock is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoe BIRKENSTOCK producten online te kopen

Op de website van Bikernstocks vindt u niet alleen exclusieve Aanbiedingen en kortingen, maar ontvangt u ook een welkomstkorting van 10% als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Bovendien kunt u in de outlet sectie kijken waar u kortingen tot 40% vindt.

Welke merken kan ik vinden bij BIRKENSTOCK?

Birkenstock ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van BIRKENSTOCK

Enkele concurrenten van Birkenstock zijn Freedom Moses, LL Bean, Roper Miranda, Greats Classon, Torfs, Dr Martens, Teva, Naot Santa Barbara.

Hoeveel BIRKENSTOCK winkels zijn er in het hele land?

Birkenstock is een wereldwijd merk met ongeveer 3.000 werknemers. De producten worden in ongeveer 90 landen op alle continenten verkocht. De onderneming wordt ook steeds internationaler met acht vestigingen in Duitsland en vertegenwoordigd door verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Brazilië, China, Hongkong, Japan, Denemarken, Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Exclusieve voordelen van BIRKENSTOCK

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Birkenstock, moet u zich abonneren op de website. Dan ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals creditcards en informatie over de levering.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.