logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBON PRIX
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BON PRIX folders

Promoties in reclamefolders BON PRIX

Bon Prix is een internationaal modebedrijf met het hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland. Meer dan 3.900 mensen wereldwijd werken bij Bon Prix, ieder met eigen verantwoordelijkheid en eigen initiatieven. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten de beste ervaring ooit te bieden.

Veelgestelde vragen over BON PRIX

De geschiedenis van BON PRIX: Wat is?
close

Met meer dan 3.900 werknemers wereldwijd en aanwezig in 30 landen in Europa, Rusland en Noord- en Zuid-Amerika is Bon Prix een van de grootste bedrijven binnen de Otto Groep. Bon Prix werd in 1986 opgericht door Hans-Joachim Mundt, Michael Newe en Josef Teeken. In 1989 lanceerde het bedrijf zijn eerste catalogus met 32 pagina's (tegenwoordig telt de catalogus van Bon Prix meer dan 200 pagina's). In 1991 breidde Bon Prix zijn activiteiten uit naar andere landen, en sinds 1997 biedt het bedrijf zijn producten aan op het internet.

Welke merken kan ik vinden bij BON PRIX?
close

Bon Prix ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op BON PRIX?
close

Als je geld wilt besparen kun je de Bon Prix website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Bon Prix catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van BON PRIX
close

Enkele concurrenten van Bon Prix zijn Zara, Zalando, Happy Size en Heine.

Is BON PRIX momenteel open?
close

Bon Prix opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel BON PRIX winkels zijn er in het hele land?
close

Bon Prix is een van de tien grootste online retailers in Duitsland. Het bedrijf heeft winkels in 30 landen in Europa, Rusland en in Noord- en Zuid-Amerika.

Hoe BON PRIX producten online te kopen
close

Op de website van Bon Prix vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvang je 10% korting als nieuwe klant. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals leveringsinformatie.

Exclusieve voordelen van BON PRIX
close

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bon Prix, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals creditcards. Je kunt Bon Prix ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door BON PRIX
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.