logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBON PRIX

BON PRIX folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders BON PRIX

Bon Prix is een internationaal modebedrijf met het hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland. Meer dan 3.900 mensen wereldwijd werken bij Bon Prix, ieder met eigen verantwoordelijkheid en eigen initiatieven. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten de beste ervaring ooit te bieden.

Veelgestelde vragen over BON PRIX

Hoe kan ik geld besparen op BON PRIX?

Als je geld wilt besparen kun je de Bon Prix website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Bon Prix catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door BON PRIX

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BON PRIX: Wat is?

Met meer dan 3.900 werknemers wereldwijd en aanwezig in 30 landen in Europa, Rusland en Noord- en Zuid-Amerika is Bon Prix een van de grootste bedrijven binnen de Otto Groep. Bon Prix werd in 1986 opgericht door Hans-Joachim Mundt, Michael Newe en Josef Teeken. In 1989 lanceerde het bedrijf zijn eerste catalogus met 32 pagina's (tegenwoordig telt de catalogus van Bon Prix meer dan 200 pagina's). In 1991 breidde Bon Prix zijn activiteiten uit naar andere landen, en sinds 1997 biedt het bedrijf zijn producten aan op het internet.

Is BON PRIX momenteel open?

Bon Prix opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoe BON PRIX producten online te kopen

Op de website van Bon Prix vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvang je 10% korting als nieuwe klant. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals leveringsinformatie.

Welke merken kan ik vinden bij BON PRIX?

Bon Prix ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van BON PRIX

Enkele concurrenten van Bon Prix zijn Zara, Zalando, Happy Size en Heine.

Hoeveel BON PRIX winkels zijn er in het hele land?

Bon Prix is een van de tien grootste online retailers in Duitsland. Het bedrijf heeft winkels in 30 landen in Europa, Rusland en in Noord- en Zuid-Amerika.

Exclusieve voordelen van BON PRIX

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bon Prix, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals creditcards. Je kunt Bon Prix ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BON PRIX

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BON PRIX

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief BON PRIX en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.