logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorCOCO MAISON

COCO MAISON folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders COCO MAISON

Coco Maison is een Belgische winkelketen gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Coco Maison is eigendom van het bedrijf Henders & Hazel. Coco Maison heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Wevelgem, België. In België verkoopt Coco Maison haar producten via haar online winkel.

Veelgestelde vragen over COCO MAISON

Hoe kan ik geld besparen op COCO MAISON?

Geld besparen bij Coco Maison is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Coco Maison. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief krijgen klanten 10% korting op hun eerste aankoop. Door je in te schrijven voor de Nieuwsbrief of Coco Maison te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door COCO MAISON

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van COCO MAISON: Wat is?

Coco Maison werd in 2000 in België opgericht door het meubelbedrijf Henders & Hazel. Sinds het begin heeft Coco Maison als doel gehad om het nummer één huisdecoratie- en woninginrichtingsmerk van België te worden. In de afgelopen jaren onderging Coco Maison een sterke bedrijfsuitbreiding, met de toevoeging van een groot aantal winkels en begon tegelijkertijd met de distributie van haar producten in heel Europa.

Is COCO MAISON momenteel open?

Coco Maison heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe COCO MAISON producten online te kopen

Coco Maison heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. Op de online winkel van Coco Maison is er een sectie "Deals", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij COCO MAISON?

Coco Maison is een bekende fabrikant van meubels en interieurartikelen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van COCO MAISON

Coco Maison concurreert in België met andere winkels zoals Jysk, Alterego, Droom Home en vele anderen.

Hoeveel COCO MAISON winkels zijn er in het hele land?

Coco Maison heeft geen eigen fysieke winkels in België. Zij verkoopt haar producten echter via een breed netwerk van onafhankelijke wederverkopers en via haar online winkel.

Exclusieve voordelen van COCO MAISON

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Coco Maison door hun producten online te kopen en thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, Coco Maison staat terugzendingen en uitwisselingen. Klanten kunnen hun bestelling volgen in de online winkel van Coco Maison. Op de officiële website van Coco Maison, kunnen klanten lifestyle-artikelen en decoratieve ideeën vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij COCO MAISON

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij COCO MAISON

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief COCO MAISON en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.