logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorCOLLECT & GO

Laatste promoties in COLLECT & GO folders

Promoties in reclamefolders COLLECT & GO

Collect & Go is een Belgische supermarktketen die eigendom is van de groep Colruyt. Collect & Go heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Halle, België.

Veelgestelde vragen over COLLECT & GO

Hoe kan ik geld besparen op COLLECT & GO?

Geld besparen bij Collect & Go is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Collect&Go. Via de Collect & Go mobiele app kunnen klanten exclusieve kortingen krijgen.

Kortingen aangeboden door COLLECT & GO

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van COLLECT & GO: Wat is?

Collect & Go werd in 2000 in België opgericht door de Colruyt-groep, een supermarktbedrijf dat in 1925 werd opgericht. Vanaf het begin heeft Collect & Go ernaar gestreefd een innovatieve supermarkt te worden die zijn klanten een soepele boodschappendienst aanbiedt, waarbij zij hun producten eenvoudigweg bestellen en in een van zijn winkels afhalen. Binnen enkele jaren groeide Collect & Go uit tot een zeer populaire supermarktketen op de Belgische markt.

Is COLLECT & GO momenteel open?

Collect & Go-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 19.45 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe COLLECT & GO producten online te kopen

Collect & Go heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de webwinkel van Collect & Go kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen. Via de online winkel hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen.

Welke merken kan ik vinden bij COLLECT & GO?

Collect & Go verkoopt producten van bekende merken zoals Magnum, Milka, Gillette, Come a Casa, Nivea, Dettol, Pampers, Nutella, Solo, Boni, Dove, Liebig, Dreft, Herta, Pringles, Devos Lemmens, Joyville, Stella Artois, Kellogg's, Brugge, Kinder, Merci, Schweppes, Lotus, Florette, Délichoc, Oral-B, LU Grany, Alpro, en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van COLLECT & GO

Collect & Go concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Albert Heijn, Aldi en Delhaize.

Hoeveel COLLECT & GO winkels zijn er in het hele land?

Collect & Go is actief in België met winkels in onder meer Halle, Leuven, Sint-Pieter-Leeuw, Zaventem, Peruwelz, Lennik en Asse.

Exclusieve voordelen van COLLECT & GO

Klanten kunnen bij Collect & Go profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. In geval van ongemakken met een van haar producten accepteert Collect & Go retourzendingen. Collect & Go biedt zijn klanten het voordeel dat zij hun producten onmiddellijk kunnen bestellen en afhalen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij COLLECT & GO

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij COLLECT & GO

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 38 Supermarkten winkels in Belgium inclusief COLLECT & GO en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.