logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in CONRAD folders

Promoties in reclamefolders CONRAD

Conrad is een Duitse winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Conrad gevestigd in Beieren, Duitsland. Conrad is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld. In België verkoopt Conrad zijn producten via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over CONRAD

Hoe kan ik geld besparen op CONRAD?

Geld besparen bij Conrad is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Conrad. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Conrad te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door CONRAD

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CONRAD: Wat is?

Conrad werd in 1923 in Berlijn opgericht door Max Conrad. In 1946 verhuisde het bedrijf naar Hirschau, waar het werd geleid door Max Conrads zoon Werner. Vanaf het begin richtte Conrad zich op de verkoop van elektrische en elektronische benodigdheden en in de jaren na de oprichting breidde het merk zich uit over heel Duitsland.

In België landde Conrad enkele jaren geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een winkel met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is CONRAD momenteel open?

Conrad heeft geen fysieke winkels in België

Hoe CONRAD producten online te kopen

Conrad heeft een exclusieve online winkel. In de Conrad online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij CONRAD?

Conrad verkoopt producten van bekende merken als AEG, Aerotec, AgfaPhoto, Aim TTi, Alassio, Alcatel Mobile, ALPINA Outdoor, Amphenol LTW, Antec, AOC, Apogee, Aprintapro, Aquarius, Akku Med, Aha, AirCap, AiAiAi, Advantech, Adels-Contact, Acer, Active Key, Airman, Black & Decker, Bosch, BQ, Byron, BWT, Braun Germany, IBM, Sony, BenQ, Dell, Dermalog, Deknudt, Danubia, Daiber, DIC Laadsysteem, Dimplex, Devolo, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van CONRAD

Conrad concurreert in België met andere winkels zoals Farnell, Elcom, Gotron, enz.

Hoeveel CONRAD winkels zijn er in het hele land?

Conrad heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen de producten echter in de online winkel kopen en thuis laten bezorgen.

Exclusieve voordelen van CONRAD

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Conrad door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Conrad retourneren en ruilen toe. Alle Conrad-producten worden geleverd met fabrieksgarantie.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.