logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCONVERSE

Laatste promoties in CONVERSE folders

Promoties in reclamefolders CONVERSE

Converse is een Amerikaans merk dat zich richt op de productie en verkoop van schoeisel en kleding. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Converse gevestigd in Mardel, Massachusetts, Verenigde Staten. Converse is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen in de wereld. In België verkoopt Converse zijn producten online en via een breed netwerk van onafhankelijke detailhandelaren.

Veelgestelde vragen over CONVERSE

Hoe kan ik geld besparen op CONVERSE?

Geld besparen bij Converse is heel gemakkelijk door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle deals en promoties bij Converse. Daarnaast lanceert Converse vaak seizoensgebonden leuke aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door CONVERSE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CONVERSE: Wat is?

Converse werd in 1908 in de Verenigde Staten opgericht door Marquis Mills Converse. In het begin produceerde Mills Converse rubberen winterschoenen tot het in 1915 begon met de productie van sportschoenen. In 1917 introduceerde het bedrijf zijn Converse All-Star sneakers van canvas.

In de daaropvolgende jaren breidde het bedrijf zijn activiteiten sterk uit en werden Converse-sneakers niet alleen in de Verenigde Staten een verkoopsucces, maar deden zijn producten ook hun intrede in vele andere landen over de hele wereld.

In België landde Converse in de jaren negentig en sindsdien werd het een merk met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is CONVERSE momenteel open?

Converse heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe CONVERSE producten online te kopen

Converse heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en thuis kunnen ontvangen. Op de Converse online winkel is er een sectie "Sale", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij CONVERSE?

Converse is een bekende fabrikant van schoeisel en kleding en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van CONVERSE

Converse concurreert in België met andere merken zoals onder andere Vans, Nike en New Balance.

Hoeveel CONVERSE winkels zijn er in het hele land?

Converse heeft geen eigen winkels in België. Haar klanten kunnen haar schoeisel en kleding echter vinden in een breed netwerk van onafhankelijke winkels. Converse verkoopt ook online.

Exclusieve voordelen van CONVERSE

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Converse door in de online winkel te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Converse retourneren en ruilen toe. Op de Converse online winkel, kunnen klanten een maat en kleur gids vinden om uit te vinden welke schoen of kledingstuk het beste bij hen past voordat ze kopen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CONVERSE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CONVERSE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief CONVERSE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.