logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorDE MATRASSENKONING

Laatste promoties in DE MATRASSENKONING folders

Promoties in reclamefolders DE MATRASSENKONING

De Matrassenkoning is een Belgische detailhandelaar in bedden en matrassen met hoofdkantoor in Brussel. Met 66 winkels en meer dan 4 miljoen klanten is het bedrijf aanwezig in Frankrijk, Luxemburg en België. Ze verkopen matrassen, bedden, textiel en meer via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over DE MATRASSENKONING

Hoe kan ik geld besparen op DE MATRASSENKONING?

Besparen bij De Matrassenkoning is heel gemakkelijk. U kunt geweldige aanbiedingen vinden op hun website en profiteren van gratis levering op geselecteerde producten. U kunt zich ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om te profiteren van 5% korting op uw eerste bestelling en om al hun aanbiedingen en nieuws te ontvangen.

Kortingen aangeboden door DE MATRASSENKONING

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DE MATRASSENKONING: Wat is?

De Matrassenkoning werd in 1988 opgericht onder de naam Literie Diffusion. In 2006 kreeg het bedrijf zijn huidige naam. Het kenmerkende logo is al jaren een leeuwenkop.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid tot de huidige 66 winkels en online marktplaats. U vindt vestigingen in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt, Luik, Bergen en vele andere steden.

Is DE MATRASSENKONING momenteel open?

De Werkdagen en -tijden verschillen per winkel. De meeste zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur. Kijk op https://www.de-matrassenkoning.be/winkels/ voor de openingstijden van elke winkel.

Hoe DE MATRASSENKONING producten online te kopen

U kunt direct winkelen via de online winkel van De Matrassenkoning en genieten van click & collect opties, gratis verzending op geselecteerde producten, verschillende betaalmethoden en een garantie van 200 nachten.

Welke merken kan ik vinden bij DE MATRASSENKONING?

De Matrassenkoning's diverse selectie van lokale merken stelt klanten in staat om de perfecte producten te kiezen op basis van hun behoeften en budget. Enkele van hun topmerken zijn Dorsoline, Dreamway, Art Bedding, Epeda, Bultex, Swissway en Oli.

Ontmoet de concurrenten van DE MATRASSENKONING

De Matrassenkoning concurreert met andere retailers van bedden en matrassen, waaronder De Matrassen Gigant, IKEA, Leen Bakker en Jysk.

Hoeveel DE MATRASSENKONING winkels zijn er in het hele land?

De Matrassenkoning heeft 66 winkels verspreid over Frankrijk, België en Luxemburg. Bezoek https://www.de-matrassenkoning.be/winkels/ om uw dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Exclusieve voordelen van DE MATRASSENKONING

De Matrassenkoning biedt haar klanten vele exclusieve voordelen, waaronder kwaliteit tegen een minimale prijs en een 200-nachten garantie. Om op de hoogte te blijven van de laatste acties en kortingen, schrijf je je in voor de nieuwsbrief van De Matrassenkoning en volg ze op Instagram, Facebook en YouTube.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij DE MATRASSENKONING

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij DE MATRASSENKONING

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief DE MATRASSENKONING en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.