logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorDILLE & KAMILLE
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DILLE & KAMILLE folders

Promoties in reclamefolders DILLE & KAMILLE

Het assortiment van Dille & Kamille bestaat uit tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die dagelijks prettig zijn in het gebruik en lang meegaan. Het bedrijf wil mensen inspireren tot een bewust, ontspannen en duurzaam leven in harmonie.

Veelgestelde vragen over DILLE & KAMILLE

De geschiedenis van DILLE & KAMILLE: Wat is?
close

In 1974 opende de eerste Dille & Kamille winkel haar deuren in een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht van Freek Kamerling met een duidelijke missie: met natuurlijke eenvoud een tegenreactie bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij.
Sinds 1974 maakt Dille & Kamille keuzes die er toe doen op het gebied van duurzaamheid, samenwerkingen en leveranciers.

Welke merken kan ik vinden bij DILLE & KAMILLE?
close

Dille & Kamille ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteit materialen.

Hoe kan ik geld besparen op DILLE & KAMILLE?
close

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Dille & Kamille bezoeken en door de sectie Verkoop bladeren. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Dille & Kamille-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DILLE & KAMILLE
close

Hermitage Lighting Gallery, One Retail Group, Jem & Fix en Zara Home zijn enkele van de concurrenten van Dille & Kamille.

Is DILLE & KAMILLE momenteel open?
close

Dille & Kamille opent haar deuren van maandag tot maandag. Op maandag is het geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag is het geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Op woensdag is hij open van 9.30 tot 18.00 uur. Op donderdag is het geopend van 09:30 tot 21:00 uur. Op vrijdag opent Dille & Kamille haar deuren van 09:30 tot 18:00 uur. Op zaterdag is het geopend van 09:30 tot 18:00 uur. En op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel DILLE & KAMILLE winkels zijn er in het hele land?
close

Dille & Kamille heeft 43 winkels in Nederland, België en Duitsland.

Hoe DILLE & KAMILLE producten online te kopen
close

Op de website van Dille & Kamille vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vind je naast bezorginformatie ook recepten, blogs en cadeau-ideeën.

Exclusieve voordelen van DILLE & KAMILLE
close

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Dille & Kamille, moet u zich inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. U kunt Dille & Kamille ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Kortingen aangeboden door DILLE & KAMILLE
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.