logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorDURLINGER SCHOENEN
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DURLINGER SCHOENEN folders

Promoties in reclamefolders DURLINGER SCHOENEN

Durlinger Schoenen is een familiebedrijf waar u modieus comfortabele en betaalbare schoenen voor het hele gezin kunt kopen. U kunt terecht in een van de 44 schoenenwinkels of u kunt online schoenen bestellen.

Veelgestelde vragen over DURLINGER SCHOENEN

Hoe kan ik geld besparen op DURLINGER SCHOENEN?

Als u geld wilt besparen kunt u de Durlinger Schoenen website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Durlinger Schoenen catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door DURLINGER SCHOENEN

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DURLINGER SCHOENEN: Wat is?

Durlinger Schoenen werd meer dan 140 jaar geleden opgericht door Joseph Durlinger toen hij zijn eerste schoenenwinkel opende aan de Limbrichterstraat in Sittard. Tegenwoordig verkoopt Durlinger nog steeds schoenen, niet alleen in Sittard maar in veel meer plaatsen.

Is DURLINGER SCHOENEN momenteel open?

Durlinger Schoenen opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is het geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Van dinsdag tot en met donderdag is het geopend van 9.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag opent het bedrijf zijn deuren van 9:30 tot 20:00 uur. En op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Hoe DURLINGER SCHOENEN producten online te kopen

Op de website van Durlinger Schoenen vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals leveringsinformatie.

Welke merken kan ik vinden bij DURLINGER SCHOENEN?

Op de website van Durlinger Schoenen vindt u een collectie van meer dan 60 merken waaronder Skechers, Gabor, Rieker, Ps Poelman, Vans, PME, Tamaris, Waldlaufer, Tommy Hilfiger en Bugatti. Het bedrijf ontwikkelt ook hun exclusieve modellen onder de merken: Ikke & DSTRCT.

Ontmoet de concurrenten van DURLINGER SCHOENEN

De concurrenten van Durlinger Schoenen zijn Torf, Berca, Pronti en Birkenstock.

Hoeveel DURLINGER SCHOENEN winkels zijn er in het hele land?

Durlinger Schoenen heeft 44 winkels verspreid over heel België.

Exclusieve voordelen van DURLINGER SCHOENEN

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Durlinger Schoenen, moet u zich inschrijven op de website. U ontvangt dan gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook kunt u op verschillende manieren betalen voor wat u heeft gekocht. Je kunt Durlinger Schoenen ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.