logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorETAM

ETAM folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders ETAM

Etam is een lingeriebedrijf dat in 1916 werd opgericht. Etam Développement ontwerpt en verkoopt lingerie en dameskleding via haar ketens. Het bedrijf is actief in 50 landen wereldwijd, waaronder winkels in eigen land en elders in Europa, het Midden-Oosten en China.

Veelgestelde vragen over ETAM

Hoe kan ik geld besparen op ETAM?

Als u geld wilt besparen kunt u de Etam website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Etam-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door ETAM

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ETAM: Wat is?

Etam werd opgericht in 1916 toen Max Lidermann zijn eerste winkel opende in Berlijn. Sinds zijn geboorte heeft Etam zich ingezet om vrouwen vrij te maken. Door zich te bevrijden van het korset beginnen vrouwen vrijheid en autonomie te veroveren. Het bedrijf heeft zijn kennis en innovatie ingezet voor de verlangens van alle vrouwen.

Is ETAM momenteel open?

Etam opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is het geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Van donderdag tot en met zaterdag opent het bedrijf zijn deuren van 10.00 tot 19.30 uur.

Hoe ETAM producten online te kopen

Op de website van Etam vindt u niet alleen exclusieve Aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt u 10% korting. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals informatie over de levering.

Welke merken kan ik vinden bij ETAM?

Etam ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van ETAM

Onder de concurrenten van Etam bevinden zich Undiz, Darjeeling, Laredoute, Wibra en Princess Etamtam.

Hoeveel ETAM winkels zijn er in het hele land?

Etan heeft meer dan 4.100 winkels in 50 landen wereldwijd, waaronder 725 winkels in eigen land. Het bedrijf heeft ook winkels in Europa, het Midden-Oosten en China.

Exclusieve voordelen van ETAM

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Etam, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards, PayPal, Klarna, Afterpay, Zip en Humm. Je kunt Benetton ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Snapchat en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ETAM

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ETAM

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief ETAM en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.