homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorGOOSSENS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van GOOSSENS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in GOOSSENS

Goossens is een Belgische detailhandelsketen die zich toelegt op de productie en verkoop van meubelen en woninginrichting. Goossens heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Oost-Vlaanderen.

Zal GOOSSENS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over GOOSSENS

De geschiedenis van GOOSSENS: Wat is?
Open

Goossens werd in 1954 in België opgericht door Bert en Mientje Goossens. Vanaf het begin heeft Goossens zich ten doel gesteld meubelen van hoge kwaliteit te vervaardigen, geïnspireerd door het bereiken van een uniek en hoogwaardig product.

In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in heel België.

Welke merken kan ik vinden bij GOOSSENS?
Open

Goossens is een bekende Belgische fabrikant van meubels en huishoudelijke artikelen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op GOOSSENS?
Open

Geld besparen bij Goossens is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Gossens. Klanten kunnen hun favoriete producten in de Gossens online winkel bookmarken en te weten komen wanneer ze in de aanbieding zijn. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief krijgen klanten 20% korting op hun eerste aankoop.

Ontmoet de concurrenten van GOOSSENS
Open

Goossens concurreert in België met andere winkelketens zoals Jysk, Juntoo en Verbeckmoes.

Is GOOSSENS momenteel open?
Open

Goossens winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel GOOSSENS winkels zijn er in het hele land?
Open

Goossens is in België actief via 22 winkels in onder meer Antwerpen, Breda, Bolduque, Rotterdam, Nuenen en Roermond.

Hoe GOOSSENS producten online te kopen
Open

Goossens heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Goossens kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van GOOSSENS
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Goossens door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Goossens retourneren en ruilen toe.

Alle producten verkocht door Gossens hebben fabrieksgarantie. Goossens biedt onderhoudsservice voor meubels. Op de officiële website van Goossens is er een blog, waar klanten interieur ideeën kunnen vinden. Gossens heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door GOOSSENS
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.