ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HANOS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HANOS

Hanos is een Nederlandse horecaketen die gespecialiseerd is in kwaliteitsvoeding en -dranken. Zij bezitten en exploiteren een breed netwerk van locaties in België en Nederland, evenals een eigen online marktplaats.

Veelgestelde vragen over HANOS

De geschiedenis van HANOS: Wat is?
Open

Hanos werd in 1975 opgericht om een nieuw type delicatessenzaak aan te bieden. In de jaren '70 kochten Nederlandse gezinnen wel Chinees en Indiaas eten, maar hadden ze niet echt ervaring met andere soorten internationale gerechten, specerijen en recepten. Hanos, aan de andere kant, richtte zich op het aanbieden van een breder scala aan producten, merken en opties.

In 1985 introduceerde Hanos de term nouvelle cuisine bij de Nederlandse bevolking, door verbazingwekkende aanbiedingen te creëren die smaken en merken van over de hele wereld combineerden. Een geraffineerde kijk op de gebruikelijke winkelervaring. Vanaf dat moment werd de zaak een sensatie.

Vandaag de dag bezit en exploiteert Hanos een uitgebreid netwerk van vestigingen in België en Nederland, waar honderden topmerken uit de hele wereld aan hun trouwe klanten worden verkocht.

Welke merken kan ik vinden bij HANOS?
Open

Hanos biedt een breed scala aan merken. Onder hen, kunt u Hanos, Cesar, Fantasy, La Forge Estate, Montes, Finca El Origen, Bottega, Castello Vicchiomaggio, Reypenader, Landana, Bettine, Eru, De Jong, Creations, Frozen Elements, Dawn, Didess, Parisian Traiteur, Debic, Symphony, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op HANOS?
Open

Hanos geeft regelmatig kortingen. Om klant te worden moet u eerst een account aanmaken en u abonneren op hun programma om geweldige aanbiedingen en promoties direct in uw mail te krijgen.

Ontmoet de concurrenten van HANOS
Open

Hanos concurreert met nationale en internationale merken. Onder hen vindt u Carrefour, ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van HANOS
Open

Hanos heeft vele voordeelprogramma's. Bezoek hun website voor de laatste seizoenskortingen, winkels bij u in de buurt en unieke promoties zoals gratis coupons en afhaalmogelijkheden in de winkel.

Kortingen aangeboden door HANOS
Open

Kortings 365 brengt u de beste Hanos kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Hanos locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar een voorproefje van iets anders, Hanos heeft u gedekt. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hanos.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.