logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in JUMBO folders

Promoties in reclamefolders JUMBO

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen die actief is in België en Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van de Van Eerd Groep, een historische groothandel die al sinds 1921 een belangrijke speler is in de supermarktbranche.

Veelgestelde vragen over JUMBO

De geschiedenis van JUMBO: Wat is?
close

Jumbo werd opgericht in 1979 toen twee Nederlandse ondernemers, Jan en Anita Meurs, besloten een kleine winkel te openen in een oud kerkgebouw in Tilburg. Ze noemden hun winkel Jumbo ter ere van de olifant, maar ook als symbool voor hun grote ambities en streefdoelen.

In de loop der jaren veranderde hun kleine kruidenierswinkel in een supermarkt en die supermarkt groeide uit tot een keten van hypermarkten die zich over het hele land wisten uit te breiden om uiteindelijk de Belgische grens over te steken.

Vandaag telt Jumbo meer dan 650 winkels, 7 voedingsmarkten, 6 stadswinkels en hun online marktplaats waar klanten vanuit het comfort van hun thuis kunnen winkelen.

Welke merken kan ik vinden bij JUMBO?
close

Jumbo biedt een breed gamma aan merken. Daaronder vindt u Aria, Fifty Foods, Robijn, Aoste, Starbucks, Jumbo, Grote, Moretti, Danio, Baron de Belmonte, Spa Touch, Coca-Cola, Teisseire, Milka, Delio, Come to a Casa, Finish, Dreft, Ariel, Lenor, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op JUMBO?
close

Jumbo is ontworpen om tegen lage prijzen te verkopen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken of kortingsbonnen te downloaden die u zowel in de winkel als online kan gebruiken.

Zal JUMBO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Jumbo biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van JUMBO
close

Jumbo concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van JUMBO
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Jumbo is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen en promoties te krijgen. U kan ook een account aanmaken op hun website om toegang te krijgen tot de voordelen voor uitsluitend leden.

Kortingen aangeboden door JUMBO
close

Kortings 365 brengt u de beste Jumbo kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Jumbo winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Jumbo aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.jumbo.com/nl-be

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.