logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorKEES SMIT
ADVERTENTIE

Laatste promoties in KEES SMIT folders

Promoties in reclamefolders KEES SMIT

Kees Smit is een Nederlandse detailhandelaar in tuinmeubelen. Het is gevestigd in Amersfoort en heeft drie vestigingen in Nederland. U kunt de producten van Kess Smit vanuit België kopen via de webwinkel.

Veelgestelde vragen over KEES SMIT

Hoe kan ik geld besparen op KEES SMIT?

Kees Smit heeft een laagste prijsgarantie, dus je bespaart altijd geld door bij hen te winkelen. Daarnaast kun je genieten van gratis verzending op geselecteerde aankopen, je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen, en meedoen aan het affiliate programma om geld te verdienen door het bedrijf op je website te promoten.

Kortingen aangeboden door KEES SMIT

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KEES SMIT: Wat is?

Kees Smit is een familiebedrijf van drie generaties. Het werd opgericht door grootouders Henk en Corrie toen zij in 1942 begonnen met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Het bedrijf werd voortgezet dankzij vader Kees en zoon Henk, die de passie voor tuinmeubelen deelden.

Kees Smit groeide snel uit van een regionale naar een landelijke speler, met drie winkels in Nederland en webshops in Nederland, België en Duitsland.

Is KEES SMIT momenteel open?

In de webwinkel van Kees Smit kun je op elk moment online winkelen. Uw bestelling wordt binnen vijf werkdagen geleverd. Alle winkels van Kees Smit in Nederland openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag.

Hoe KEES SMIT producten online te kopen

In de online winkel van Kees Smit kunt u al zijn producten kopen vanuit het comfort van uw huis. Bezoek https://www.keessmit.be/ en geniet van exclusieve Aanbiedingen en gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Welke merken kan ik vinden bij KEES SMIT?

Kees Smit werkt met kwaliteitsmerken als Hartman, Madison, Sieger, Lafuma, Rough, Giardo, Sunyard en Applebee. Het bedrijf is ook eigenaar van het gelijknamige merk Kees Smit.

Ontmoet de concurrenten van KEES SMIT

Kees Smit concurreert met meubelzaken als Casa, Jysk, Kwantum en Coco Maison.

Hoeveel KEES SMIT winkels zijn er in het hele land?

Kees Smit heeft geen fysieke winkels in België. Wel kun je online winkelen of een bezoek brengen aan hun XL-winkels in Nederland, die niet zo ver weg zijn. Bekijk hun adressen op https://www.keessmit.be/onze-vestigingen/.

Exclusieve voordelen van KEES SMIT

Om exclusieve voordelen en de laatste informatie bij Kees Smit te krijgen, kun je een account aanmaken op hun website, je inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.