homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorKEES SMIT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van KEES SMIT

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van KEES SMIT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in KEES SMIT

Kees Smit is een Nederlandse detailhandelaar in tuinmeubelen. Het is gevestigd in Amersfoort en heeft drie vestigingen in Nederland. U kunt de producten van Kess Smit vanuit België kopen via de webwinkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij KEES SMIT?

Kess Smit Aanbiedingen een breed scala aan meubelstukken voor de tuin, waaronder complete sets, stoelen, tafels, ligbedden, banken, parasols, kasten, krukken, kussens en accessoires. Hun producten zijn gemaakt van diverse materialen om aan allerlei behoeften te voldoen, zoals aluminium, outdoor textiel, hout, roestvrij staal, gecoat metaal, kunststof en rotan.

Zal KEES SMIT aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over KEES SMIT

De geschiedenis van KEES SMIT: Wat is?
Open

Kees Smit is een familiebedrijf van drie generaties. Het werd opgericht door grootouders Henk en Corrie toen zij in 1942 begonnen met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Het bedrijf werd voortgezet dankzij vader Kees en zoon Henk, die de passie voor tuinmeubelen deelden.

Kees Smit groeide snel uit van een regionale naar een landelijke speler, met drie winkels in Nederland en webshops in Nederland, België en Duitsland.

Welke merken kan ik vinden bij KEES SMIT?
Open

Kees Smit werkt met kwaliteitsmerken als Hartman, Madison, Sieger, Lafuma, Rough, Giardo, Sunyard en Applebee. Het bedrijf is ook eigenaar van het gelijknamige merk Kees Smit.

Hoe kan ik geld besparen op KEES SMIT?
Open

Kees Smit heeft een laagste prijsgarantie, dus je bespaart altijd geld door bij hen te winkelen. Daarnaast kun je genieten van gratis verzending op geselecteerde aankopen, je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen, en meedoen aan het affiliate programma om geld te verdienen door het bedrijf op je website te promoten.

Ontmoet de concurrenten van KEES SMIT
Open

Kees Smit concurreert met meubelzaken als Casa, Jysk, Kwantum en Coco Maison.

Is KEES SMIT momenteel open?
Open

In de webwinkel van Kees Smit kun je op elk moment online winkelen. Uw bestelling wordt binnen vijf werkdagen geleverd. Alle winkels van Kees Smit in Nederland openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag.

Hoeveel KEES SMIT winkels zijn er in het hele land?
Open

Kees Smit heeft geen fysieke winkels in België. Wel kun je online winkelen of een bezoek brengen aan hun XL-winkels in Nederland, die niet zo ver weg zijn. Bekijk hun adressen op https://www.keessmit.be/onze-vestigingen/.

Hoe KEES SMIT producten online te kopen
Open

In de online winkel van Kees Smit kunt u al zijn producten kopen vanuit het comfort van uw huis. Bezoek https://www.keessmit.be/ en geniet van exclusieve Aanbiedingen en gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Exclusieve voordelen van KEES SMIT
Open

Om exclusieve voordelen en de laatste informatie bij Kees Smit te krijgen, kun je een account aanmaken op hun website, je inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube.

Kortingen aangeboden door KEES SMIT
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE