logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorKIABI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van KIABI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in KIABI

Kiabi is een Franse multinationale keten van kleding, accessoires en schoenen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hem-lenglet, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk, en exploiteert meer dan 500 winkels in 15 landen. In België kun je de artikelen van Kiabi kopen via hun online winkel.

Veelgestelde vragen over KIABI

De geschiedenis van KIABI: Wat is?
close

Patrick Mulliez richtte Kiabi op in 1978 met als doel een nieuw type kledingwinkel aan te bieden. Deze nieuwe formule bestond uit grootschalige winkels die uitsluitend kleding verkochten. De eerste winkel was gevestigd in Roncq, Frankrijk, en beschikte over een verkoopruimte van 1000 vierkante meter.

Kiabi's concept van goedkope mode werd al snel een succes en het bedrijf breidde uit naar andere Europese en Afrikaanse landen, waaronder België, Nederland, Marokko, Saoedi-Arabië, Italië en Spanje.

Welke merken kan ik vinden bij KIABI?
close

Kiabi is verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de verkoop van haar eigen producten. De keten gebruikt ecologische materialen van hoge kwaliteit om het milieu te sparen en tegelijkertijd een langdurig gebruik te garanderen.

Hoe kan ik geld besparen op KIABI?
close

Kiabi is een laaggeprijsde modeketen, waardoor u op alles kunt besparen. Je kunt ook geld besparen door te profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen en je in te schrijven op hun nieuwsbrief om een verrassing te ontvangen.

Ontmoet de concurrenten van KIABI
close

Kiabi concurreert met andere internationale kledingketens zoals Primark, H&M, Jola Mode en Zara.

Is KIABI momenteel open?
close

Met de online winkel van Kiabi kun je overal en altijd winkelen en ontvang je je bestelling binnen drie werkdagen. Ga naar https://www.**Kiabi**.be om te beginnen met winkelen.

Hoeveel KIABI winkels zijn er in het hele land?
close

Kiabi heeft geen fysieke winkels in België. Je kunt al hun producten, prijzen en maattabellen bekijken via hun online winkel en ze overal in het land laten bezorgen.

Hoe KIABI producten online te kopen
close

Je kunt alles van Kiabi kopen via hun online winkel. Hun website biedt gratis verzending op geselecteerde aankopen, click-and-collect opties, en het volgen van bestellingen.

Exclusieve voordelen van KIABI
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Kiabi is om hun app te downloaden en lid te worden van de Kiabi Club. Hiermee kun je spaarpunten verdienen, die inwisselbaar zijn voor kortingen op verdere aankopen. Je kunt ook profiteren door een account aan te maken op de website van Kiabi en ze te volgen op Facebook en Instagram om het laatste nieuws en aanbiedingen te krijgen.

Kortingen aangeboden door KIABI
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.