logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLA REDOUTE

LA REDOUTE folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders LA REDOUTE

La Redoute is een Frans catalogusbedrijf dat zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires voor vrouwen. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van La Redoute gevestigd in Roubaix, Frankrijk. La Redoute is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere Europese landen. In België verkoopt La Redoute haar producten via haar catalogi en online winkel.

Veelgestelde vragen over LA REDOUTE

Hoe kan ik geld besparen op LA REDOUTE?

Geld besparen bij La Redoute is heel eenvoudig door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die zij regelmatig in hun catalogi lanceren. La Redoute biedt op zijn beurt gratis verzending bij het winkelen in de online winkel voor aankopen van meer dan € 30.

Kortingen aangeboden door LA REDOUTE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van LA REDOUTE: Wat is?

La Redoute werd in 1873 in Frankrijk opgericht door Charles Mollet met de opening van een textielfabriek in de Rue La Redoute, in de stad Roubaix. Pas in 1928 lanceerde La Redoute haar eerste catalogus en richtte het zich officieel op de verkoop van kleding en modeartikelen per catalogus.

In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke internationale expansie en bereikte het merk vele Europese landen. In België landde La Redoute in de jaren 1990. Tegenwoordig verkoopt La Redoute in België haar producten via haar catalogi en haar exclusieve online winkel.

Is LA REDOUTE momenteel open?

La Redoute heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe LA REDOUTE producten online te kopen

La Redoute heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen.

Welke merken kan ik vinden bij LA REDOUTE?

La Redoute verkoopt producten van het eigen merk en van erkende merken zoals Adidas Originals, Anne Weyburn, B & M, Banana Moon, Converse, Dorina, Desigual, Des Petits Hauts, Derhy, Elise Chalmin, Fila, Esprit, Jdy, Ikks, Garance Paris, Frnch, Joe Browns, Levi's, enz.

Ontmoet de concurrenten van LA REDOUTE

La Redoute concurreert in België met andere winkels zoals De Standaard, Zorg Boetik en Bol.

Hoeveel LA REDOUTE winkels zijn er in het hele land?

La Redoute heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter hun online winkel bezoeken, alle producten van La Redoute ontdekken en hun aankopen doen. Ze kunnen ook via hun catalogi worden gekocht.

Exclusieve voordelen van LA REDOUTE

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij La Redoute door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met sommige van haar producten ondersteunt La Redoute retourzendingen en omruilingen. Bovendien heeft La Redoute een deskundig team van wederverkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LA REDOUTE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LA REDOUTE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief LA REDOUTE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.