logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLEVI'S
ADVERTENTIE

Laatste promoties in LEVI'S folders

Promoties in reclamefolders LEVI'S

Levi's is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van kleding en modeaccessoires. Met een lange geschiedenis op de wereldmarkt heeft Levi's zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië, Verenigde Staten. Levi's is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over LEVI'S

Hoe kan ik geld besparen op LEVI'S?

Geld besparen bij Levi's is heel eenvoudig door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de Levi's online winkel is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Op Kortings365 vindt u ook alle Aanbiedingen en promoties die Levi's te bieden heeft. Daarnaast lanceert Levi's vaak seizoens- en vakantiekortingen en promoties.

Kortingen aangeboden door LEVI'S

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van LEVI'S: Wat is?

Levi's werd in 1853 in de Verenigde Staten opgericht door Levi Strauss, een immigrant uit Beieren. Levi's werd geboren als een bedrijf dat zich richtte op de productie van kleding voor mijnwerkers, met dit doel creëerde het zijn belangrijkste product, jeans.

Levi's veroverde een groot aantal markten en is vandaag aanwezig in een groot aantal landen over de hele wereld.

In België landde Levi's in de jaren 80 en is sindsdien een merk met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is LEVI'S momenteel open?

Levi's winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe LEVI'S producten online te kopen

Levi's heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen.

Welke merken kan ik vinden bij LEVI'S?

Levi's is een bekende Amerikaanse fabrikant van kleding en modeaccessoires en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van LEVI'S

Levi's concurreert in België met andere merken zoals onder andere Lee, Wrangler en Calvin Klein.

Hoeveel LEVI'S winkels zijn er in het hele land?

In België heeft Levi's meer dan 20 winkels in onder meer Brussel, Antwerpen, Wijnegem, Leuven, Hasselt, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Bergen, La Louvière, Brugge en Charleroi.

Exclusieve voordelen van LEVI'S

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Levi's door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Levi's retourneren en ruilen toe. Alle producten van Levi's hebben een kwaliteitsgarantie. Levi's heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.