logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLOLALIZA
ADVERTENTIE

Laatste promoties in LOLALIZA folders

Promoties in reclamefolders LOLALIZA

LolaLiza is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires. LolaLiza heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Veelgestelde vragen over LOLALIZA

De geschiedenis van LOLALIZA: Wat is?
close

LolaLiza werd in 2001 in België opgericht door drie ondernemers die kleding voor vrouwen wilden ontwerpen volgens de laatste modetrends wereldwijd. Vanaf het begin heeft LolaLiza zich erop gericht haar klanten kleding van hoge kwaliteit te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

In de daaropvolgende jaren kende het bedrijf een sterke uitbreiding met de opening van een groot aantal winkels in heel België. Bovendien begonnen zij via hun online winkel hun producten aan andere Europese landen te verkopen.

Welke merken kan ik vinden bij LOLALIZA?
close

LolaLiza is een bekende fabrikant van modekleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merk.

Hoe kan ik geld besparen op LOLALIZA?
close

Geld besparen bij LolaLiza is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij LolaLiza. LolaLiza lanceert vaak einde seizoen promoties en aanbiedingen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of LolaLiza te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van LOLALIZA
close

LolaLiza concurreert in België met andere winkelketens zoals Libelle, Rixt en Still29.

Is LOLALIZA momenteel open?
close

LolaLiza-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel LOLALIZA winkels zijn er in het hele land?
close

LolaLiza is in België actief via bijna 100 winkels in onder meer Brussel, Hoogstraten, Lokeren, Mechelen, Lommel, Oudenaarde, Roeselare, Grimbergen en Wetteren.

Hoe LOLALIZA producten online te kopen
close

LolaLiza heeft een exclusieve klantendienst, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en thuis ontvangen. Op de online winkel van LolaLiza is er een rubriek "Kleine Prijzen", waar klanten een grote selectie producten kunnen vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van LOLALIZA
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij LolaLiza door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat LolaLiza retourzendingen en omruilingen toe. LolaLiza is sterk betrokken bij de zorg voor de planeet, dus al haar producten worden op duurzame wijze vervaardigd. LolaLiza heeft een exclusieve klantendienst.

Kortingen aangeboden door LOLALIZA
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.