logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLOLALIZA

LOLALIZA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders LOLALIZA

LolaLiza is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires. LolaLiza heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Veelgestelde vragen over LOLALIZA

Hoe kan ik geld besparen op LOLALIZA?

Geld besparen bij LolaLiza is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij LolaLiza. LolaLiza lanceert vaak einde seizoen promoties en aanbiedingen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of LolaLiza te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door LOLALIZA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van LOLALIZA: Wat is?

LolaLiza werd in 2001 in België opgericht door drie ondernemers die kleding voor vrouwen wilden ontwerpen volgens de laatste modetrends wereldwijd. Vanaf het begin heeft LolaLiza zich erop gericht haar klanten kleding van hoge kwaliteit te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

In de daaropvolgende jaren kende het bedrijf een sterke uitbreiding met de opening van een groot aantal winkels in heel België. Bovendien begonnen zij via hun online winkel hun producten aan andere Europese landen te verkopen.

Is LOLALIZA momenteel open?

LolaLiza-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoe LOLALIZA producten online te kopen

LolaLiza heeft een exclusieve klantendienst, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en thuis ontvangen. Op de online winkel van LolaLiza is er een rubriek "Kleine Prijzen", waar klanten een grote selectie producten kunnen vinden tegen gereduceerde prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij LOLALIZA?

LolaLiza is een bekende fabrikant van modekleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merk.

Ontmoet de concurrenten van LOLALIZA

LolaLiza concurreert in België met andere winkelketens zoals Libelle, Rixt en Still29.

Hoeveel LOLALIZA winkels zijn er in het hele land?

LolaLiza is in België actief via bijna 100 winkels in onder meer Brussel, Hoogstraten, Lokeren, Mechelen, Lommel, Oudenaarde, Roeselare, Grimbergen en Wetteren.

Exclusieve voordelen van LOLALIZA

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij LolaLiza door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat LolaLiza retourzendingen en omruilingen toe. LolaLiza is sterk betrokken bij de zorg voor de planeet, dus al haar producten worden op duurzame wijze vervaardigd. LolaLiza heeft een exclusieve klantendienst.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LOLALIZA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LOLALIZA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief LOLALIZA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.