logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in MAC COSMETICA folders

Promoties in reclamefolders MAC COSMETICA

MAC Cosmetics is een Canadees bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van cosmetica en schoonheidsproducten. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van MAC Cosmetics gevestigd in New York, Verenigde Staten. MAC Cosmetics is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over MAC COSMETICA

Hoe kan ik geld besparen op MAC COSMETICA?

Geld besparen bij MAC Cosmetics is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings365 vindt u ook de nieuwste deals en promoties bij MAC Cosmetics. Gratis verzending is mogelijk bij het winkelen in de online winkel.

Kortingen aangeboden door MAC COSMETICA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MAC COSMETICA: Wat is?

MAC Cosmetics werd in 1984 in Toronto, Canada, opgericht door Frank Toskan en Frank Angelo. Sinds het begin heeft MAC Cosmetics zich ten doel gesteld haar klanten cosmetische producten van hoge kwaliteit te leveren.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York. De producten van MAC Cosmetics waren bedoeld voor make-up professionals. In de volgende jaren onderging MAC Cosmetics een sterke wereldwijde expansie.

In België landde MAC Cosmetics in 1991 met de opening van haar eerste winkel en sindsdien is het een merk met een hoge reputatie op de Belgische markt.

Is MAC COSMETICA momenteel open?

De winkels van MAC Cosmetics in België zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe MAC COSMETICA producten online te kopen

MAC Cosmetics heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van MAC Cosmetics kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij MAC COSMETICA?

MAC Cosmetics is een wereldwijde producent van cosmetica en schoonheidsproducten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van MAC COSMETICA

MAC Cosmetics concurreert in België met andere merken zoals L'Óreal, Dior en vele anderen.

Hoeveel MAC COSMETICA winkels zijn er in het hele land?

MAC Cosmetics is in België actief via meer dan 10 winkels in onder andere Brussel, Antwerpen, Hasselts, Brugge en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Exclusieve voordelen van MAC COSMETICA

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij MAC Cosmetics door online te winkelen en hun producten te laten bezorgen of af te halen in hun dichtstbijzijnde MAC Cosmetics winkel. In geval van ongemak met een van haar producten, staat MAC Cosmetics retourneren en ruilen toe. MAC Cosmetics Aanbiedingen haar klanten een breed scala van hoge kwaliteit cosmetica en beauty producten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.